.

Toyvian Цветен Шаблон Кафе Шаблони Азбучен Шаблони 10 бр. Шаблони за Изрязване на Шаблона За Рисуване на Букви Кухи Шаблон Листа Аксесоари За Изготвяне на Базов Набор о?

Toyvian Цветен Шаблон Кафе Шаблони Азбучен Шаблони 10 бр. Шаблони за Изрязване на Шаблона За Рисуване на Букви Кухи Шаблон

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Шаблони за рисуване за възрастни : Широко приложение : Можете да украсят своя дневник, тетрадка, писма, дневници, поздравителни картички, картички за семейни празници ръчно изработени и много други, с помощта на шаблон за списанияШаблон във формата на куршум : Изработен с цел издръжливост, този продукт ще продължи с вас в най-висока степен дълго.Кафе шаблон : При производството не съдържат вредни вещества, тъй като ние се грижим за здравето на нашите клиенти.Шаблон със собствените си ръце : Този набор от шаблони за рисуване е изработен от пластмаса. Шаблони за изрязване : 10 различни шаблони, обогащающих живота си.Списък на пакетите 10 x шаблони за рисуване Особености -Материал : Пластмаса шаблони за рисуване за възрастни. -Размер : 31x21x0,1 см. / 12,20x8,26x0,04 инча Пластмасов шаблон за рисуване. -Цвят : бял 1 Шаблони шаблон за списания. -Този набор от шаблони за рисуване е изработен от пластмаса художествени шаблони за рисуване. -Усилията и изящна изработка, които ние сме инвестирали в производството на този на продукта, осигуряват най-високата надеждност на шаблони за рисуване. -Всеки от тях може да бъде многократным трафаретом за деца. -Произведено с очакванията за продължителност на живота, този продукт ще ви е много дълго заедно с аксесоари за боядисване. -При производството му не се използват вредни вещества, тъй като ние се грижим за благосъстоянието на нашите клиенти DIY stencil.Описание на продукта Шаблони за рисуване на Този набор от шаблони за рисуване е изработен от пластмаса. при производството на форми, за цветове, не се използват вредни вещества, тъй като ние се грижим за здравето на нашите клиенти.шаблони за рисуване Усилия и изящна изработка, които ние влагаме в производството на този на продукта, осигуряват изключителна надеждност.шаблони за планиране са определени по няколко пъти.Templates-шаблони за списания, направени с очакванията за продължителност на живота, този продукт ще продължи с вас в най-висока степен дълго.

Декларирани характеристики