.

TOYANDONA Силует Буквено-Цифрови Бебешки Аксесоари За Изготвяне на Комплекти За Scrapbooking Азбучен Шаблони Художествен Занаят Шаблони на Писма Пустотелые Шаблони на Писм?

TOYANDONA Силует Буквено-Цифрови Бебешки Аксесоари За Изготвяне на Комплекти За Scrapbooking Азбучен Шаблони Художествен

BGN 23.27

Сума
Налично за поръчка

ШАБЛОНИ за ПИСМА - Миещи се и многократна употреба, лесни за използване, с гладки ръбове, без драскотиниДОБРЕ ДОШЛИ в ШАБЛОНИ ЗА РИСУВАНЕ - Продуктът е произведен с изискана изработка и се отличава с отлична издръжливост и практичност, така че можете да го използвате с доверие.На ЛИСТА с цифри - Благодарение на широк спектър от приложения, можете да приложите тези шаблони за художествена стенопис от плат, декорация на стени, занаяти собствените си ръце, шаблони с букви на предната веранда - Създаване на нови невероятни снимки, използвайте вашето въображение и креативност.ШАБЛОНИ ЗА РИСУВАНЕ от ПЛАСТМАСА - идеални инструменти за стабилизиране на параметрите, които подобряват въображението на детето и неговите практически способности.Пратката включва 26 шаблони във форма на буквите 10 шаблони под формата на цифри Информация за стоки, Шаблони за занаяти собствените си ръце, 04 инча-можете да ги използвате, за да работи със своите приятели или членове на семейството, наслаждавайки се на щастлив игра. шаблони за торта с азбука Набор от шаблони за торта със собствените си ръце, изработен от полипропилен материал, безопасен и нежен, притежава добра устойчивост на вода, е трайна и може да ви служи известно време. аксесоари за детска рисунка 00 X0.набор от шаблони за художествени занаяти Функция - Цвят : случаен цвят.Пластмасови шаблони - на Повърхността е гладка и лесно протирается, може да се измие с вода, може да е многократно.форми на буквите 10.пластмасови шаблони за рисуване - Можете да приложите шаблон за релеф, художествена стенопис от тъкани, за декор на стени и още много други. рисунка на дървена трафаретам - ще ви помогне на вас и вашите приятели да се забавляват заедно, работейки с ръцете си.Шаблон за изготвяне на 93 X0.шаблони за рисуване на децата Можете да използвате този шаблон за рисуване, за да създадете красиви картини, които украсяват на вашето скучно място и ще помогне да се създаде приятна и комфортна атмосфера на живот.Шаблон за детска рисунка - Материал : PP - Размер : около.шаблони за надписи от дърво 10 см / 3. Аксесоари за художествена стенопис - Продуктът е произведен с изискана изработка и притежава отлична здравина и практичност, така че можете да го използвате с доверие. брой шаблони за рисуване 00 X10. добре дошли шаблони за рисуване 93 X3.

Декларирани характеристики