.

Нов и подобрен заключване за безопасност за деца на вратата рычаге - Предотвратява отварянето на вратите на малки деца с помощта на замъка за защита на каси за врат?

Нов и подобрен заключване за безопасност за деца на вратата рычаге - Предотвратява отварянето на вратите на малки деца с помощта

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

✔ ОСИГУРЕТЕ БЕЗОПАСНОСТТА на ДЕЦАТА - Не позволявайте на децата да Отвори вратата, за да влезе или да излезе в нежелани места, с помощта на трайно замъка ✔ Елегантен дизайн - Подходящ за всички стандартни врати дръжки - за защита от домашни любимци и деца. ✔ ХИТРОУМНО да надхитрят заключване може да се движи само при натискане на бутони от двете страни, което затруднява използването му деца, докато възрастните могат да го управлява с една ръка. ✔ БЕЗ ИНСТРУМЕНТИ - Лесно се инсталира за секунди с помощта на лепило damage free 3 M - Лесно се отстраняват, без да се повреди (инструкции виж фигурата). ✔ ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ!!Удовлетвореност на клиента - това е нашата удовлетвореност - Не се колебайте да се свържете с нас по всякакъв повод.Ние обичаме Нашите Клиенти!!.УМЕН - ПРОСТ и ЛЕСЕН - ЕФЕКТИВЕН - ПРАКТИЧЕН ⚫ Идеален начин да се осигури на детето и деца, като не им позволява да влязат в нежелани зона, или излизат от тях. ⚫ Това е една малка врати огради блокира движението на дръжка на лоста нагоре или надолу, докато възрастните получават лесен достъп, с просто завъртане на лоста за заключване надолу ⚫ Прост, елегантен и изискан дизайн, хармонично ще се впишат във всеки интериор у дома. ⚫ , Предназначени за инсталиране на всички дръжки на вратите стандартен размер ⚫ Инсталацията не изисква инструменти.Инсталира се лесно и за секунди. (Вижте инструкциите по-долу) за многократна употреба : Отстранете, без да уврежда повърхността. ⚫ Инструкции : (влизат в комплекта) 1. Уверете се, че повърхността е чиста 2. Завъртете долния лост надолу 3. Преди да нанесете фиксатор проверка на място и маркирайте с молив 4. Махнете самозалепваща хартия с основата и прикрепете карандашную маркер Цвят : бял, Тук, в "DRIDDLE 4 LITTLE", ние се стремим да предоставим на нашите клиенти безупречно обслужване.Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.Нека се знае, как у нас се развиват нещата!.

Декларирани характеристики