.

Ръчна бормашина за бродерия, 5 броя, diamond тренировка с диаметър 0,8-2,5 мм, отварачка за дупки с превръщането сверлом (Цвят: сребро, диаметър на отвора: 2,0 мм, форма джолан

Ръчна бормашина за бродерия, 5 броя, diamond тренировка с диаметър 0,8-2,5 мм, отварачка за дупки с превръщането сверлом (Цвят:

BGN 12.36

Сума
Налично за поръчка

Прецизна бормашина може лесно да се използва в модели, скульптурах и т, като ръчно свредло за всеки ръчен труд. Водно охлаждане;. Висока скорост (над 20 000 об/мин);. Плавно, без треперене, използвайте подвесную шлифоване машина, настолна машина за шлифоване, малка настолна бормашина с регулируема скорост;.Здрав и лек, той се върти много плавно и лесно се чупи дупки.Конструкция на патрона осигурява много бърза подмяна на длета. Водно охлаждане;2. Висока скорост (над 20 000 об/мин. Плавно, без треперене, използвайте подвесную шлифоване машина, настолна машина за шлифоване, малка настолна бормашина с регулируема скорост; 4.Пробивна инструмент от микроалмазного нефритен тренировка, този продукт е изработен от спирално свредло и диамантения прах.Подходящи за пробиване на бижута, керамика, стъкло и полупроводникови материали.Област на приложение : Могат да се използват нефрит, метал, ахат, нефрит, скъпоценни камъни, перли, висулки, камъчета (твърдост на материала различна) предпазни Мерки при употреба : 1. Първо, може да се съкрати общата дължина, за да се намали разклащане 2. Можете да използвате менгеме, за да вземат малко от главата, за да се предотврати подхлъзване.

Декларирани характеристики