.

PYD Life Двете Чаши Заготовки от Неръждаема Стомана 30 мл Бяло Изолирани Многократна употреба Пътни Чаши за Кафе Чаша с Херметически капак и соломинкой от неръждаема с?

PYD Life Двете Чаши Заготовки от Неръждаема Стомана 30 мл Бяло Изолирани Многократна употреба Пътни Чаши за Кафе Чаша с

BGN 26.66

Сума
Налично за поръчка

Висококачествено сублимационное покритие : Пътни чаши готови за сублимация с помощта на термопресса или сублимация печки, благодарение на высококачественному корицата цвят на печат се получава ярка, но не е ясенСпецификация : 30 мл 900 мл, всеки сублимационный чаша бяло неръждаема стомана с индивидуална кутия, опаковка от 4 броя в кафява кутия за подарък.Материали : Заготовки за сублимационных чаши, изработени от хранително-вкусовата неръждаема стомана двойни стени 18/8 304, благодарение на което напитки могат да остане горещо или на студено в продължение на няколко часа.С капак и соломинкой : Преносими чаши с херметически капак и соломинкой от неръждаема стомана са идеални за използване на открито, при пътуване, в къщи или в колата.Подходящ за повечето автомобилни подстаканников. Идеално подбрани подаръци : Двете чаши са много добри като пътни чаши, и ще можете да добавите всеки дизайн, който искате, наистина подходящ като едноличен подарък за вашите приятели, семейство или като подаръци на компанията.Полезни съвети : Ако печатате го на нашия термопрессе, моля, използвайте нагревател за 40 грама.Ние ви препоръчваме да използвате температурата 356 F, 50 S. За пълно опаковане ние ви препоръчваме да го обърнеш и да печатате отново.

Декларирани характеристики

30 OZ 900 ml,each sublimation white stainless steel tumblers with individual box,4 pieces packing with brown gift box. :