.

Безжично зарядно за кола Likeyib за бързо зареждане на телефона с мощност 15 W, планина за автомобилното безжично зарядно устройство, Съвместимо с автомобилен притежат?

Безжично зарядно за кола Likeyib за бързо зареждане на телефона с мощност 15 W, планина за автомобилното безжично зарядно

BGN 31.66

Сума
Налично за поръчка

【Бързо зареждане 15 W】 Безжична зареждане на мобилен телефон с режим на бързо зареждане 15 W, 10 W, 7,5 W, 5 Вата 【Е подходящ за всички смартфони】Кола за безжично зареждане на телефона, подходящи за всички смартфони, представени на пазара.Ако на вашия телефон не безжична зареждане, моля, свържете безплатен магнитен конектор, за да включите безжичната зареждане. 【Интелигентна индукционное отваряне и затваряне на】 За определяне на мобилен телефон може да работи в продължение на 1 месец, при зареждане в продължение на 1 час.Скоби могат да стрелям до 1000 пъти след зареждане. 【Подходящ за 99% от автомобилите】 Планина за мобилен телефон с извити дизайн куката, устойчив и не раскачивающееся, подходящ за вертикални/хоризонтални /наклонени вентилационни отвори, подходящи за 99% от автомобилите на пазара. 【Послепродажная гаранция】 Нашата кола за телефон, оборудван с технологията високоскоростен безжичен зареждане и осигурява безопасна и бързо зареждане.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси.Ние гарантираме да ви осигури най-доброто качество и отлично обслужване.

Декларирани характеристики