.

SingTok 12 БР. Трайни Обетные Свещи на батерии с Таймер / 6 часа на включване и 18 часа изключване На цикъл, Реалистични Топли Бели Електронни Вълна Беспламенные Блестящо ?

SingTok 12 БР. Трайни Обетные Свещи на батерии с Таймер / 6 часа на включване и 18 часа изключване На цикъл, Реалистични

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Реалистични 3d блестящо супени тела с фитилем】 Благодарение на реалистичному 3d мерцающему пламък черен фитиля и дизайн с имитация на разтопен восък, външен led таймер tealight от изкуствена пластмаса в опаковка от 12 теми прилича на истинските свещиТой е подходящ не само за дома, в двора, двор, но и за издаване на юбилейна среща, булчински душ и предложения за брак. 【Удобна функция за автоматично основния】 Тези временни беспламенные крушки tealight, захранван с батерии са много удобни.Лесно настройте превключвателя в позиция "ВКЛ.", електрически чаени свещи с таймер ще горят в продължение на 6 часа, след което автоматично се изключва в продължение на 18 часа, повтаряне на цикъл на всеки 24 часа.Това ви освобождава от необходимостта да се включва и изключва всеки ден и спестява енергия. 【Широко използвани led супени тела】 Мини-топли бели фалшиви свещи на едро могат да се използват за декорация на помещения за празници, Коледа, Деня на благодарността и Деня на Св.Можете също да използвате блестящо беспламенные обеща на батерии за украса на улични градински фенери, каменни кутии и пътеки във вътрешния двор, за да се създаде спокойна и предлагат успокояваща среда за почивка. 【Сладки малки led свещи】 Размера на малка беспламенной чаена свещ с проблясващи таймер : диаметър 1,4 инча x височина 1,8 инча (D 3.5 см x H 4,6 см), подходящия размер за повечето притежатели на обети, чанти за осветителни тела, улични урагана фенери, тиквени фенери за Хелоуин и марокански лампи.Тези чаени фенери с таймер за батерии може да се използва за празнични събития, като централната украса на сватба и на масата за хранене, за да създадете романтична атмосфера. 【Безопасни и трайни супени лампи с батерии】 Супени тела с 3 D фитилем, работещи на батерии, безопасни за домашни любимци и деца.Можете да се насладите на вкусна вечеря на свещи, без да се притеснявате за потеках на восък и миризмата на гари.Всяка електрическа чаена свещ с таймер идва с кнопочным елемент CR2032, която може да работи повече от 150 часа.А батериите може лесно да се замени.Батерии в комплекта.Sing Tok 12 опаковки беспламенных led чаени тела с проблясващи таймер с реалистичен 3d играта на пламъка на черно фитиля, безопасна за деца и домашни любимци. Подходящ за различни сцени Супени лампи с таймер, подходящи за различни събития, като например за сватба, рожден ден, дата, Ден на Св.

Декларирани характеристики