.

На кабинковия въздушен филтър Farmogo HEPA за Tesla Model Y В режим на биохимични защита включва активен въглен, е подходяща само за модела Y (режим на биохимични защита) (2 опак?

На кабинковия въздушен филтър Farmogo HEPA за Tesla Model Y В режим на биохимични защита включва активен въглен, е подходяща

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【4-степенна система за филтриране на】 : Суперадсорбция активен въглен от черупки на кокосов орех, ефективно поддържа въздуха в колата чист 【Супер адсорбция】 : Силна вентилация за осигуряване на свободното дишане в салона. 【Ефективна вентилация】 : Професионална производственият екип, всеки продукт преминава строги тестове. 【Гарантирано изпълнение】 : Производство на оригинални данни за кола, подходящ за 2021 г., е собственик на режим на биохимични защита на Tesla Model Y. 【Специално разработен】 : Вашия филтър за входящия въздух на въздуха улавя насекоми, мръсотия, цветен прашец и др, и гарантира, че вашият модел 2021 3 ще работи с максимална ефективност.Ако и вие отдавна искате да се подобри качеството на въздуха и увеличаване на пробег, се препоръчва да се правят подмяна на всеки 12 месеца или 10 000 мили. 【4-степенна система за филтриране на】 : Суперадсорбция активен въглен от черупки на кокосов орех, ефективно поддържа въздуха в колата чист. 【Супер адсорбция】 : Силна вентилация за осигуряване на свободното дишане в салона. 【Ефективна вентилация】 : Професионална производственият екип, всеки продукт преминава строги тестове. 【Гарантирано изпълнение】 : Производство на оригинални данни за кола, подходящ за 2021 г., е собственик на режим на биохимични защита на Tesla Model Y. 【Специално разработен】 : Вашия филтър за входящия въздух на въздуха улавя насекоми, мръсотия, цветен прашец и др, и гарантира, че вашият модел 2021 3 ще работи с максимална ефективност.Ако и вие отдавна искате да се подобри качеството на въздуха и увеличаване на пробег, се препоръчва да се правят подмяна на всеки 12 месеца или 10 000 мили.Въздушен филтър на купето HEPA за Tesla Model Y.

Декларирани характеристики