.

Магнитен калъф SwitchEasy CoverBuddy 2021-2022 за iPad Pro 12,9 (5-6-то поколение) с държач за моливи, който е съвместим с Magic Keyboard [Поддържа зареждане на Apple Молив] (клавиатура в комплекта ?

Магнитен калъф SwitchEasy CoverBuddy 2021-2022 за iPad Pro 12,9 (5-6-то поколение) с държач за моливи, който е съвместим

BGN 32.23

Сума
Налично за поръчка

[Патентован калъф, съвместим с Magic Keyboard] Switch Easy Cover Buddy - това е единственият патентован калъф за i Pad, който предава сигнала от Apple Magic keyboard на вашия i PadВече не е нужно да се свали калъф за i Pad. [Материал на премиум и луксозни] Калъф Carbon Black Cover Buddy с вшитым отзад углеродным влакно притежава невероятно мека текстура и луксозен, елегантен външен вид. [Никога повече не си губи Apple Молив] Гнездо за моливи надеждно предпазва вашия Apple молив премиум-клас.Той повече не ще да е случайно свален!Cover Buddy също така поддържа безжично зареждане за Apple pencil 2 поколения . [Безпроблемно кацане] Уникален дизайн с 3 страни осигурява безшевно затваряне при затваряне на i Pad с помощта на Магията keyboard.Cover Buddy създаден за вашия i Pad и Magic keyboard. [Защитете вашия i Pad от надраскване] Калъф-хастар предпазва вашия i Pad от надраскване, когато отсоединяете от Магията Keyboard по време на ежедневна употреба.За предаване на сигнали между i Pad и Magic keyboard и да им предоставят с плавно затваряне, той не трябва да е дебел и сверхпрочным.Обновен калъф Coverbuddy case.Търсите подходящия калъф за i Pad Pro?.Можете да използвате смарт двустранен папка в стил клавиатури и искате да защитите страничните и задния панел на вашия i Pad Pro?.Използвате ли Apple Молив за i Pad Pro?.Ще ви трябва защитен калъф в допълнение към Smart Keyboard Folio за защита на Apple Молив при поддържане на безжичното зареждане.Сега Cover Buddy елиминира всички тези неудобства и осигурява по-добър потребителски интерфейс.

Декларирани характеристики