.

Кожен Нашийник За Кучета, Нашийник на Домашен любимец Комплект от 15 Греди За Кученца Регулируем Мек Кожен Нашийник За идентификация Малко Куче Яки за Идентификаци?

Кожен Нашийник За Кучета, Нашийник на Домашен любимец Комплект от 15 Греди За Кученца Регулируем Мек Кожен Нашийник За идентификация

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Материал : Нашийник за кучета е изработена от висококачествена естествена кожа меки на пипане, приятен за кожата домашен любимец, здрав и издръжлив, него не е лесно да се прекъсне, може да се използва в продължение на дълго време.Регулируема засаждане : Размер S (0,4 "W x 12,6"Д). Тези сладък яки за идентификация на домашни животни могат да се регулират и могат да отговарят на всяко новородено кученце. малки кучета, подходящи за обиколката на врата 7,9 "-11,0".Лесна идентификация : Комплект от 15 кожени греди - идеалният избор, който ще ви помогне лесно да се идентифицира всяко кученце и да следи за състоянието на здравето.Сигурна обтегач : Метална тока с регулируеми прорези, метал D-образен пръстен за каишката и идентификация етикет.Кожен материал PU осигурява издръжливост и дълъг експлоатационен живот.Приложение : Подходящ за малки кучета, кученца, като чихуахуа, corgi, bichon, шнауцер, померан, на Koce, Теди и др. също може да се използва за малки, средни и големи котки.Нашите дизайнери се стремят към това, че всеки нашийник ID идеално подхожда за любимия си домашен любимец. лесно да се регулира на врата на вашия домашен любимец по отношение на растежа му, че собственикът може да загасят комфорт на вашия домашен любимец.Предлага се в 15 различни цвята, той ви позволява лесно да се идентифицират подобни малки кученца или котенца от едно и също котило.Тези яки за идентификация кученца са изработени от висококачествена кожа, те са трайни и могат да бъдат използвани в различни условия.Хипоалергенна лента за растеж, са безопасни за употреба и да се улесни живота ви като родител на домашен любимец. Предлагат се различни цветове, ще намерите идеални маншети, са подходящи за вашите кучета-момчета или момичета.Тези основни нашийници за кучета классичны и елегантни. Уверете се, че правилно измерени размер врата на вашето кученце. Ако кученцето расте по-бързо, моля, използвайте устройство лента на лента, за да водят регистър на растеж. Тези въжета може да се използва многоразово, просто избършете ги памучна кърпа и избягвайте попадане на вода в ключалката, тъй като те са направени от неръждаема стомана. Снимайте превръзки, когато ще се къпе кученца или котенца.Улесни живота си с помощта на яката Jiang Yanus Пет ID. 15 различни ярки цветове, кожени греди за кученца достатъчно за алтернативна замяна и идентификация.

Декларирани характеристики