.

Външно за Многократна употреба Лепило за мигли, Външно Самозалепващи Мигли, за Многократна употреба Лепило за мигли Kaylash (2 двойки от естествени)

Външно за Многократна употреба Лепило за мигли, Външно Самозалепващи Мигли, за Многократна употреба Лепило за мигли Kaylash

BGN 5.66

Сума
Налично за поръчка

【Не се изисква лепило или очна линия】 : Външно за многократна употреба лепило за мигли са лесни за използване, не изискват лепило или молив за очиТой самоклеящийся и се прилага в продължение на 3 секунди, което значително опростява процеса на грим.Спестете време и усилия!. 【За многократна употреба и пере】 : Външно самозалепващи мигли за многократна употреба и пере, по-гигиеничные и полезни за използване.Идва със сменяеми клейкими ивици, които не отваливаются дори и след многократна употреба. 【Естествени мигли】 : Те са естествени, тъй като на истинските си мигли, без усещане за носене на фалшиви мигли.Естествено Плътен и Реалистичен.Фалшиви мигли имат приятен завой по радиус и лесно се съчетават с настоящите миглите, прави си очи все повече и гламурнее. 【Високо качество】 : Външно самозалепващи мигли са изработени от висококачествени синтетични влакна, те са лесни за използване и стреля.По кожата не остават никакви следи, не причинява алергии и лесно за използване. 【Лесно се побира и се отстранява】 : Нашите стикери за многократна употреба миглите са с контура на очите близо до тялото, така че, когато ги поставите на правилното място на очите, лесно можете да се залепи ги, без да се притеснявате за перекосе.Външно самозалепващи мигли.За многократна употреба лепило за мигли Kaylash.Външно за многократна употреба лепило за мигли, Външно самозалепващи мигли, за Многократна употреба лепило за мигли Kaylash Технически характеристики на : Опаковане на миглите : 1 двойка в кутията Материал : химически влакна Стил : натурален, дълъг, дебел Тегло : 35 грама Диаметър : 75 мм Дължина на миглите : 12 мм, на Помещение и включва : 2 чифта * за Многократна употреба самозалепващи мигли Забележка : 1. Поради ръчно измерване и различни методи за измерване на допуска отклонение до 1-2 виж 2. Поради друг дисплея и друго осветление на снимката може да не се показва действителния цвят на продукта.Благодарим Ви за разбирането.Съвети за употреба : 1. Използвайте средство за отстраняване на грим, за да изчистите масло с миглите и клепачите, преди да нанесете. Студеното време ще се отрази върху устойчивостта на ивици.Моля, загрейте лента, сешоар, за да се увери в нейната лепкавост.

Декларирани характеристики