.

Чанти-Организаторите Kernorv Голям Капацитет За съхранение на дрехи, Дышащее Складное Одеало за дрехи от Плътна Тъкан, Кутии за съхранение с цип с здрав цип за Одеяла, ?

Чанти-Организаторите Kernorv Голям Капацитет За съхранение на дрехи, Дышащее Складное Одеало за дрехи от Плътна Тъкан, Кутии

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Подобрен материал от премиум-клас】 Организатор е изработен от висококачествена трислойна композиране нетканой тъкан, без миризма, която допринася за вентилация и защитава вашите съхранявани неща В един пакет 3 големи чанта за съхранение, без прах. 【Много по-голям е размерът на 】 Комплект от 3 торбички за съхранение на завивки има размери 19,7 х 19,7 х 14,1 инча.Чанта за съхранение под леглото осигуряват гъвкавост при съхраняване на вашите неща.Защитата на вашите завивки и дрехи от влага и прах той е идеален за съхранение на сезонни стоки-дрехи и предмети за бита, при запазване на упорядоченными. 【Съхранение голям капацитет】 : Съхранение на голям капацитет за съхранение с обем 90 л, тези леки и сгъваеми чанти за съхранение са подходящи за съхранение на завивки кралски размери, чаршаф, ватирани одеала, възглавници, хавлии, спално бельо, сезонни дрехи, пуловери, играчки, шлепанцев, маратонки и балеток, когато те не се използват.Спестява много място, което прави вашия шкаф чисто, спретнато и организираната. 【Дизайн с прозрачен прозорец и 2 подобрени куки-ципове】 : Можете бързо и лесно да намерят своите неща през прозрачен прозорец, без да отваряте чантата за съхранение на дрехи. 2 двустранни подсилени ципове позволяват да се плъзга лесно по цип по време на употреба .Лесно се сваля и се премества, а също така да бъдат почистени площи. 【Подсилена дръжка】 : Зашити от два слоя дебел плат и X-type, преносим дръжка е много здрава и устойчива.Подсилени шевове увеличават здравината.Дръжка издържа натоварване около 11 килограма .Лесно се движи по рафтовете на магазините, в гардероба и под леглото, лесно се понася и се издига.Все още притеснен за мръсни одеялах , влажни дрехи и неряшливом гардероба си?Имате нужда от чанта за съхранение на дрехи за съхраняване на вашите неща?. Сгъваема чанта за съхранение на Kernorv - най-добрият избор, за да отговори на всички ваши нужди.Те са идеални за съхранение на завивки кралски размери, чаршаф, памучни одеала, възглавници, хавлии, спално бельо, сезонни дрехи, пуловери, играчки, шлепанцев, маратонки и балеток. Защита на вашите завивки и дрехи от влага и прах, с изключение на много места, правят гардероба си чист, спретнат и организиран.Какво получавате : 3 * чанта за съхранение на дрехи.

Декларирани характеристики