.

Baluue 6шт Шкаф Разделител Дрехи, Бебешки Дрехи За Новородени Шкаф За дрехи Детски Закачалки За дрехи Висящи Разделители Кабинет Детски Шкаф Разделител, Закачалки, Шк?

Baluue 6шт Шкаф Разделител Дрехи, Бебешки Дрехи За Новородени Шкаф За дрехи Детски Закачалки За дрехи Висящи Разделители

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

синтетичен материалРазмер на пръстените " за кабинет : е Лесен за използване.Те са подходящи за почти всички стандартни шкафове-стойкам, удобни и лесни за използване за вас.Разделител за детски кабинет : достатъчно голям чертеж с цифри, да четат и да се класифицират дрехи, сигурно виси на пръчки поставени в килера и не ще бъде лесно отваливаться.Разделител-органайзер за кабинет за новородени : Прекрасен дизайн и практическа функционалност ще ги направи незаменими разделител-организатора за детски дрехи.Съхранявайте детски дрехи в ред, без да оказва допълнителен натиск.Кажете сбогом на хаотично гардероб на вашето дете.Организатор-разделител за детски кабинет : изящна изработка и характерен външен вид могат да си детски шкафове нов вид и красота, е добър декоративен ефект и полезна функция. Разделител-органайзер за детска гардероб : Прекрасен дизайн и практическа функционалност ще ги направи незаменими разделител-организатора за детски дрехи. синтетичен материал.Размер на пръстените " за кабинет : е Лесен за използване.Те са подходящи за почти всички стандартни шкафове-стойкам, удобни и лесни за използване за вас.Разделител за детски кабинет : достатъчно голям чертеж с цифри, да четат и да се класифицират дрехи, сигурно виси на пръчки поставени в килера и не ще бъде лесно отваливаться.Разделител-органайзер за кабинет за новородени : Прекрасен дизайн и практическа функционалност ще ги направи незаменими разделител-организатора за детски дрехи.Съхранявайте детски дрехи в ред, без да оказва допълнителен натиск.Кажете сбогом на хаотично гардероб на вашето дете.Организатор-разделител за детски кабинет : изящна изработка и характерен външен вид могат да си детски шкафове нов вид и красота, е добър декоративен ефект и полезна функция. Разделител-органайзер за детска гардероб : Прекрасен дизайн и практическа функционалност ще ги направи незаменими разделител-организатора за детски дрехи.Пратката включва 6 x разделители за детски кабинет Характеристики - Забележка : включва новородено, 0-3, 3-6, 6-9, 9-12, 12-18 преграда за детски кабинет на няколко месеца. - Материал : Дървена преграда за кабинет за новородени. - Размер : 18,00 X9,50 X0,50 см / 7,07 X3,73 X0,20 инча висящи прегради за гардероб. - Цвят : предимно дървен органайзер за детски кабинет. - Дръжте детски дрехи в ред, без да оказва допълнителен натиск.

Декларирани характеристики