.

Костюм на куче ISMARTEN Cowboy Rider за кучета, Дрешки в Рыцарском стил с Кукла и Шапка, Костюм за домашен любимец за Хелоуин (Малка)

Костюм на куче ISMARTEN Cowboy Rider за кучета, Дрешки в Рыцарском стил с Кукла и Шапка, Костюм за домашен любимец за Хелоуин

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

? Костюм сладък кученце : Този атрактивен, хладно и творчески костюм каубой-рицар, когато ще се разходки кучето си на улицата, ще привлече много възхищавах възгледи ? Широко се използва : Добър избор, както за официално, така и за ежедневието.Особено подходящ за празнуване на рожден ден в чест на Хелоуин, селското стопанство и всякакви други партита, кучето ще бъде в центъра на вниманието на партито. ? РЕГУЛИРУЕМИ : моден Дизайн във формата на седлото улеснява носенето на вашето куче.А велкро може да се коригира в съответствие с размера на домашен любимец, който осигурява на кучето по-уютен вид. ? Висококачествен материал : Изработени от дишаща, меки и приятна за кожата памук и полиестерни влакна, леки и удобни в чорап, те позволяват на кучето да се чувстват комфортно през целия ден. 【РАЗМЕР】 Размер S : дължина на шията : 7,8 "-11,8"; дължина на гръдния кош : 11,8"-15,8", подходящ тегло домашен любимец : 7 кг; Размер M : дължина на шията : 11,1"-17,1"; дължина на гръдния кош : 15.8 на"-19,8", подходящ тегло домашен любимец : 10 кг; РАЗМЕР L : дължина на шията 11,8"-19,8"; дължина на гръдния кош : 19,8"-27,6", подходящ тегло домашен любимец : 15 кг; РАЗМЕР XL : дължина на шията 15,8"-27,6"; дължина на гръдния кош : 27,6"-35,5", подходящ тегло домашен любимец : 22 кг.Костюм за кучета е изработена от дишаща, меки и приятна за кожата на памучни и полиестерни влакна, в тях кучето се чувства комфортно през целия ден.Този атрактивен, стръмни и творчески костюм на рицар-каубой, който причинява много възхищение и възгледи.Уникален дизайн придава забавна форма хубава гледка.Искате да направите своя домашен любимец по-хубаво, защо да не даде тази рокля на своя домашен любимец?Идеално за партита почивен ден, Хелоуин, Коледа, рождени Дни, сватби, класации, фотосесия или сбогом.Този страхотен дизайн на костюми ще превърне вашия домашен любимец, в юмористическую кон. Съвети : Моля, запознайте се с таблицата по-горе таблица с размери и внимателно измерете преди да купите.Размер може да не е точен, на 2-3 см от ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране.

Декларирани характеристики