.

EMISOO Душ-часова, Рафт за Тоалетна, Рафтове за Душ, Стойка за съхранение на Шампоан, Кухненски Ъглов Държач за Безударный Стенен Органайзер, за Аксесоари за Баня (Чере?

EMISOO Душ-часова, Рафт за Тоалетна, Рафтове за Душ, Стойка за съхранение на Шампоан, Кухненски Ъглов Държач за Безударный Стенен

BGN 22.08

Сума
Налично за поръчка

♪ Този държач за душ с монтиране на стена ще ви помогне по-добре да организираме всичко необходимо в банятаГолям капацитет на съхранение ви дава възможност да съхранявате по-големи обекти, а огради предотвратява падането на предмети. ?【Идеален набор от организаторите за душата】 : ъглова количка за душата е специално разработена за организиране на пространството.Той е идеален за съхранение на бутилки за шампоан, средства за измиване на тялото, сметана и други средства за бани. ?【Висококачествени материали от неръждаема стомана 304】 : Ъгъла на душ е изработен от SUS304 неръждаема стомана, която не ръждясва и трайна. ?【Трайно лепило и здрава опора】 : Актуализирана версия на лепило с 50% по-дебел нормалната версия, разширява размер на лепене, осигурява по-висока стабилност и по-трайни, отколкото нещастници. ?【Без пробиване И лесна инсталация】 : пробиване, не се изисква и стените не са повредени, подходящи за гладки, плоски и плоски хоризонтални повърхности (като стъклени, фаянсови или мраморни стени).Характеристики : вентилация и дренажфункция многофункционален, влагоустойчив, отговарят на високи, без перфорация материал, желязо начина на монтиране, стенни смукателни слои1 Съхранение сюжетни сцени за пътуване, за съхранение на козметика, за съхранение в кухнята, за съхранение на работния плот, за съхранение в спалнята, за съхранение в банята, за съхранение в хола, за съхранение в цветния полкеартель Номер триугольный багажник.

Декларирани характеристики