.

Тренировка Дума Облак Стикер На Стената Фитнес Кроссфитт Вдъхновяваща Vinyl Стикер Спортен Мотивационен Принт Здравословен Начин на Живот Изкуството Домашни Упраж?

Тренировка Дума Облак Стикер На Стената Фитнес Кроссфитт Вдъхновяваща Vinyl Стикер Спортен Мотивационен Принт Здравословен

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Застроена площ - 33 см в ширина и 22 инча височинаНанесете го върху нещо, например, за врати, за стена, огледало, керамика и т. Аз мога да направя за вас отлична фигура.Можете да ми изпратите снимка, име или търговско предложение, дори за конкретна печат, и аз превращу в крайния продукт.Лесно се нанася и отстранява на гладка повърхност, вие ще получите инструкции!.Аз използвам висококачествен винил за всички свои поръчки.Всички поръчки, направени по поръчка и в САЩ!.Изпратете ми съобщение за необходимия цвят, или аз ще ви изпратя стикер с цвят, посочени на картинката.Винилови стикери придават стил на вашия дом или офис, без да харчите много пари.Етикети може да се прилага на практика в нещо, например, на стени, прозорци, врати, керамика и т. Етикети може да се снима, но не може да се използва повторно.Аз изпращам всичките си поръчки в един и същ ден.Срокът за доставка е от 3-7 работни дни.

Декларирани характеристики