.

Детски гъба Smiling Gaia от органичен бамбук - Луксозен комплект еко-кърпички за миене на чинии е идеална за чувствителна кожа на бебета - Меки, дебели Многократна употре?

Детски гъба Smiling Gaia от органичен бамбук - Луксозен комплект еко-кърпички за миене на чинии е идеална за чувствителна

BGN 5.11

Сума
Налично за поръчка

? ВНИМАТЕЛНО се ГРИЖАТ За ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА : не всички детски чаршафи и гъба създадени еднаквиОрганична, естествена бамбук тъкан, използвана за направата на мочалок, сверхмягкая и нежна.Този материал е идеален при екзема, детски акне, колпачке за люлката, розов отрубевидном планус и много други. ? НИЕ се ГРИЖИМ ЗА ВСИЧКИ малки неща : тези бебешки кърпички XL дебелина 10,2 инча, отлично абсорбират влагата.Те бързо прилича капе, плюене и пръски.С гордост предлагаме на сертифицированную Oeko-Tex бамбуковую луфа за миене на съдове, НЕ съдържа оцветители, алергени, БПА, олово и латекс. ? КОЖАТА СИ, ТОВА НЯМА да се ХАРЕСА на по-МАЛКО : ние включваме в набор от шест детски кърпички за лице, защото знаем, че вие също ще ги използвате!Това е вярно, те също са идеални за ежедневна грижа за кожата на възрастни.Хипоалергенна кърпи за лице ще ви помогнат да почистите кожата и да се направи пилинг от главата до петите. ? ПОДАРЪК за ДЕТСКАТА ДУША, КЪМ който се ИЗПОЛЗВАТ : младите майки и татковци чакат истинско удоволствие, когато дайте им този набор от детски хавлиени кърпи от бамбук.Ние сме направили всичко възможно и са създали невероятно красив дизайн на луксозни опаковки, които винаги "удари" щастлив получателя. ? Допринасяме В ПОМОЩ на ПЛАНЕТАТА : "Едно посадено дърво" - неправителствена организация, която е близо и пътят на сърцето ни.Един долар им позволява да посадиш едно дърво.Даваме част от всяка поръчка, за да помогне за засаждането на дървета по целия свят.С ваша помощ ние можем да имат значително влияние.

Декларирани характеристики