.

8 Бр. Гребени от бълхи и въшки, Двустранен Гребен За Отстраняване на главата въшки, Гребен за коса с метални зъбци (Оранжево, синьо, лилаво, бяло, 3,5 х 2 инча, 3,54 х 1,57 инч?

8 Бр. Гребени от бълхи и въшки, Двустранен Гребен За Отстраняване на главата въшки, Гребен за коса с метални зъбци (Оранжево,

BGN 3.08

Сума
Налично за поръчка

Пратката включва : 8 бр гребени от въшки, (4 бр. двустранен гребен за коса от бълхи, 4 бр. за премахване на метални зъбци.Функция : добро гребен от въшки, също така може да се използва за идентифициране на проблеми с кожата и косата. Размер : двустранен гребен срещу бълхи размер на около 3,5 х 2 инча (LW), гребен от въшки и нитове от неръждаема стомана с размери от около 3,54 х 1,57 инча. Качество : водоустойчиви, плътно притискат четка за коса с помощта на противоскользящих ленти на ръката и предпазва кожата на главата и косата заоблени краища на зъбите предпазват от ваксини, драскотини или изваждане.Мултифункционална употреба : епилация с метални зъбци и двустранна гребени за коса, удаляющими люспи пърхот.

Декларирани характеристики