.

Калъф за телефон HGJTF за Sony Xperia 5 IV (6,1 инча), с въртящи се на 360 градуса поставка за пръстени на палеца, Прозрачен Силикон устойчив на удари калъф със защита от надраскв?

Калъф за телефон HGJTF за Sony Xperia 5 IV (6,1 инча), с въртящи се на 360 градуса поставка за пръстени на палеца, Прозрачен

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

? [Съвместими устройства] : Специално проектиран за Sony Xperia 5 IV (6,1 инча), точен силует е облегает корпуса на телефона, удобни бутони, камера, портове за зарежданеПоддържане на безпроблемна работа на телефона без никакви промени.Не е необходимо да го стрелят при зареждане на корпуса. ? [Материал TPU] : Изработен е от висококачествен материал TPU, има отлична гъвкавост и осигурява отлична носещата способност, устойчивост на надраскване и подплънки.Това също така предотвратява появата на воден знак, пръстови отпечатъци и осигурява чистота на корпуса Sony Xperia 5 IV. ?[Титуляр за пръстените] : Пръстен за телефон могат да бъдат здраво прикрепени към смартфон (чехлу), защита на телефона от случайни падания и соскальзываний.Поставка може да се върти на 360 ° и се сгъват на 180 °, тя е лесно да се коригира, за да се осигури множество ъгли на видимост, за да се освободи ръцете си.И е съвместим с магнитни автомобилни елементи. ? [Идеална за засаждане] : изчистен дизайн, идеален за корпуса на Sony Xperia 5 IV, тънък и лек обем не добавя тегло, запазва първоначалната си красота телефон, удобно да държи в ръцете си, и му е трудно да потеглям. ?[Цялостна защита] : Калъф за телефон затваря цялата задния панел, четири ъгъла изпълнени с брони от TPU, леко повдигна край и рамка (над обектива на камерата и на екрана на телефона) осигуряват максимална защита Sony Xperia 5 IV, намалява триенето, повреди при падане и надраскване.

Декларирани характеристики