.

Комплект четки IRO Artist, състоящ се от 15 Професионални плоски четки за акрилни бои и маслени бои. Кръгли акварели четка и туш. Комплект за рисуване за Възрастни и деца.

Комплект четки IRO Artist, състоящ се от 15 Професионални плоски четки за акрилни бои и маслени бои. Кръгли акварели четка

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Какво е включено в нашия комплект - Този универсален комплект с разнообразни четки е най-пълно на пазараЪгъл 4 и 8, плосък 8, Гребен 8, кръг 4, 6 и 8, лешници 8, фен 8, лигавицата или Риггер 1, Светъл 8, Моб. 6, Котешки език 8, Кама или тясна ивица 8, Мивка 1 и силиконовата стамеска 7. Универсален комплект - подходящ като четки за рисуване на детайли, набор акварельных четки за рисуване, четки за акрилни, маслени четки, гваш или на бои за тялото.На всяко платно, лицето, керамика, бисквити, тортах, дърво или стъкло.Бонуси - мастихин, гъба, прибиращ се предпазител, който се използва като притежател на четки за универсален комплект за рисуване от всеки клас с имена и номера, които са видими от пръв поглед n Кратко ръководство за грижа и употреба.Идеален подарък за художника на всяко ниво - вдохновите своите близки невероятно разнообразие от четки.Идеален комплект, подходящ за деца от всички възрасти, юноши и възрастни.Този комплект е създаден за това, за да ви даде възможност да реши, харесва ли ви четината малки, големи, тънки или дебели.Нашето задължение - всеки търси художествени аксесоари, които продължават дълго.Ние искаме да прочувствовали любов и преднамереност, които ние влагаме в нашите декорации.Ние сме създали висок клас, но на достъпна комплект, който ще се хареса както на начинаещите, така и за професионалисти.

Декларирани характеристики