.

Инструменти за педикюр DOITOOL Инструменти за педикюр, Инструменти за педикюр Стъргалка, за крака, за краката на 1 Комплект Електрическа Пила за Крака, Акумулаторна ба?

Инструменти за педикюр DOITOOL Инструменти за педикюр, Инструменти за педикюр Стъргалка, за крака, за краката на 1 Комплект

BGN 21.84

Сума
Налично за поръчка

С проста конструкция, без винтове и пыльного електронното скрепер за кракатаНашата електронна машина за опесъчаване за краката може да се адаптира към всички видове влажна среда, на мокра и суха крак.Просто зареждане на батерията безжичен електрически пили perfect foot file с помощта на включения адаптер за зареждане.Бърз и акумулаторна батерия професионален комплект за премахване на мазоли за грижа за краката, ефективен инструмент за педикюр на краката.Електрически стъргало за крака ефективно решаване на проблема с мъртви кожни клетки, които растат на интервали, и предпазват здравето на вашите крака.Описание Получите гладки крака по всяко време и на всяко място.Електрически средства за премахване на мазоли на краката придават на краката си чист, здрав и привлекателен външен вид.Това повишава вашата увереност в себе си и предизвиква уважението, което заслужавате в социалния живот.Не прячьтесь в тесни обувки и не смущайте си загрубели крака.Бъдете сигурни в сандали или обувките си.Покажете своите гладки крачета!Характеристики - Цвят : златист. - Материал : ABS. - Размер : около 16x9x7cm/6. - Мощност : 8 W - Време за зареждане : 4 часа - Работно напрежение : 5 - Бързо и акумулаторна батерия професионален комплект за премахване на мазоли за грижа за краката, ефективен инструмент за педикюр на краката. - Просто зареждане на батерията безжичен електрически пили perfect foot file с помощта на включения адаптер за зареждане. - Проста конструкция, без винтове и пыльного електронното скрепер за краката. - Нашата електронна машина за опесъчаване за краката може да се адаптира към всички видове влажна среда, на мокра и суха крак. - Електрически стъргало за крака ефективно решаване на проблема с мъртви кожни клетки, които растат на интервали, и предпазват здравето на вашите крака.-Размер : 16x9 виж Предпоставка включва 3 х шлифовъчни глави, 1 х usb зарядно 1 х ръководство на потребителя 1 х ножное шлифовальное устройство.

Декларирани характеристики