.

Износостойкая лайкровая чанта за опашката ръчно изработени с завязками 23 x 10, найлонов материал от ликра. Предпазва опашката и го запазва в чистота! (Черен)

Износостойкая лайкровая чанта за опашката ръчно изработени с завязками 23 x 10, найлонов материал от ликра. Предпазва опашката

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

ЧАНТА от cauda equina с съпротива : Тази чанта за опашката е изработена от ликра, т нейлонового материали от ликра, който при правилно използване може да се използва дълго време, както и безопасен за използване в полеви условия.Може би, чанта за опашката не е подходяща за всеки кон, но тя може да бъде само това, което ви трябва, за да получите този дебел, сочен или дълга опашка, за който винаги сте мечтали.ЗАЩИТЕТЕ КОН : чанта за cauda equina не забравяйте, че по-голямата част от опашката за изключване, се уверете, че опашката не е заплетени, остава гладка и ви подпомага да управляват по-добре. (Забележка : долната част на отпадъчните чанти е отворена).Лесна За използване : просто пране на ръка и спестете повече време.Чанта за опашката на коня, може да се избегне прекомерно чесане, което дърпа косата и може да се разрежда опашката на коня.Достъпна в няколко цвята : Тази чанта за опашката на коня на разположение в различни цветове.Тази чанта за опашката е с размер завязок 23 "x 10".ИЗНОСОСТОЙКАЯ, изработени от нейлонового материал от спандексом.Проектирана така, че да косми на края на опашката не са изпадали.Съхранявайте на опашката чисти вечер преди дейности.Предпазва опашка от повреди и замърсяване.Лайкру може да се пере в машина.Лесен за употреба!Просто заплетите един конете опашка, като се започне с опашката част, поставете плитка в опашката чанта, проденьте завършва хвостового торбата през горната част на шиш и завържете на възел!Тази чанта за опашката е изработена от еластична ликра и е с размери от 23 инча с завязками 10 инча. ЗАБЕЛЕЖКА!! "В редки случаи на продукта могат да присъстват малки промени цвета или чехъл.Това по никакъв начин няма да се отрази на функционалността на продукта.Моля, консултирайте се с нас, преди да поиска замяна.В повечето случаи обмен може да бъде разрешено".

Декларирани характеристики