.

BESTonZON, 1 бр., Спортна Бутилка за вода за деца, Бутилка за вода с вакуумна изолация, Чаша от Неръждаема Стомана, Детска Бутилка за Вода, Бутилка за чай, Слама Чаша, воден?

BESTonZON, 1 бр., Спортна Бутилка за вода за деца, Бутилка за вода с вакуумна изолация, Чаша от Неръждаема Стомана, Детска

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

БУТИЛКА ЗА ВОДА с изолация от НЕРЪЖДАЕМА стомана - за активен отдих на открито, например, на къмпинг, зад волана, на плажа и така нататъкПРЕНОСИМА СЛАМА капацитет - голям размер за деца - не е твърде голям, твърде малък, но най-много веднъж.ГРАДИНСКА КОЛБА за ВОДА - Изработена от неръждаема стомана, тази бутилка никога не ръждясва, не согнется и не ще се разбие при редовна употреба.Спортна БУТИЛКА ЗА ВОДА -Бутилка за вода с соломинкой, пластмасова бутилка за вода с панти капак за тренировки във фитнеса на открито.ЧАША ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - без повече чаши за еднократна употреба, няма токсични пластмаси.Тази чаша е точно за вас.Осъществяване на Списък 1 х Детски вакуумна колба Характеристики -По-здрав и е подходящ за деца.Каишка улеснява пиенето от чаша за капучино.54 X3 Бутилка за вода с вакуумна изолация. - дейности на открито, като например къмпинг, шофиране, плажа и така нататък преносим колба за вода. -Всички материали, използвани за приготвяне на напитки, са безопасни за хранителни продукти и годни за рециклиране на деца. -Каишка улеснява пиенето на бутилки за вода с соломинкой и я прави по-удобно. -Материал : неръждаема стомана 304, полипропилен, бутилка за студена вода от силикагел -Цвят : жълт детска преносима бутилка за вода -Капакът се затваря, когато главата се намира в затворено положение улицата флакони за вода.Описание на продукта Бутилка за вода с изолация от слама за деца, изработена от висококачествена неръждаема стомана, която е напълно устойчива към окисление на si бутилка за вода за деца Каишка улеснява пиенето. преносима чаша по-здрав и е подходящ за деца.

Декларирани характеристики