.

Kadimendium За Рязане на Кабел Клещи За Източване на Кабели Нож Електрически Клещи За Рязане на Въже, Електрически, за Електротехник, Отточна тръба на шарнирна връзка Ко?

Kadimendium За Рязане на Кабел Клещи За Източване на Кабели Нож Електрически Клещи За Рязане на Въже, Електрически, за Електротехник,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

РЕГУЛИРУЕМ НОЖ ЗА източване на : Спестяващ труд инструмент за източване на кабели, контролирано размер, предотвратява увреждане на проверка и проводници, осигуряване на зачистку няколко направления кръгли кабели, коаксиални кабели и проводнициУдобен За ползване : Отличен способността за сборен го прави по-удобен за работа. корпус клещи се отличава с висока твърдост и издръжливост, точна размер на източване.УДОБЕН УСЕЩАНЕ : Нескользящая дръжка, удобен усещане, лесен за управление и спестяване на енергия.Устойчива на плъзгане пластмасова дръжка с ергономичен дизайн, удобна за хващане и управление без усилие, което улеснява вашата работа.ОСТЪР ръба на ОСТРИЕТО : Заостренная на ръба и заоблен дизайн, лесни са без изпадане, за да се подобри ефективността на вашата работа, ви позволяват да се правят много точни, много чисти разрези, без износване или раздавливания сметка.Дори не изминаха и двете си ръце, за да отрежете кабела с покритие за тези, които се интересуват.ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : Премахва външната обвивка с кабели UTP и STP и кръгла телефонен кабел CAT 5.Вграден кабел : коаксиален кабел, през цялата кабел и плосък кабел.Широко се използва в домакински уреди, автомобили и всички видове механичен ремонт на автомобили и така нататък.Характеристики : 1. Професионален и практичен дизайн, компактен външен вид, лесен за переноске и използване. Клещи имат топлинно обработено, която се отличава с висока твърдост и издръжливост. Ергономична дръжка изработена от пластмаса, си удобен за хващане. Супер способността за сборен го прави по-удобен за работа. Трудозатратный инструмент за източване на кабели, регулируем размер, е трайна употреба.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Клещи за източване Модел : HT-325 Количество : 1 бр. Характеристики : Подходящ за кабели големи размери Роля : Серия източване на кабела : Серия коаксиален инструменти за Осъществяване на списъка : 1 х клещи за източване Забележка : 1. Моля, оставяйте една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Stripping PliersModel
Quantity:
1pcs
Features:
Suitable for large cable sizes
Role:
Cable stripping
Series:
Coaxial tool series
Package List:
1 x Stripping Plier:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :