.

Прозрачен Каишка за часовник, който е Съвместим с Apple Watch Ultra 49 мм Crystal Jelly, Здрав Калъф-Броня от TPU, Прозрачен Спортен устойчив на удари Защитен Калъф за iWatch Ultra 49 мм, Се?

Прозрачен Каишка за часовник, който е Съвместим с Apple Watch Ultra 49 мм Crystal Jelly, Здрав Калъф-Броня от TPU, Прозрачен

BGN 8.97

Сума
Налично за поръчка

【Съвместима модел】— Този прозрачен каишка за часовник с корпус-броня е съвместим с Apple Watch ultra 49mm 【Тежкотоварни защита】— Всяко положение на клавишите и дръжката точно обучени, че е облегает вашите Apple Watch ultra.Говорител на 1 мм и край на защитния екран може ефективно да защити екрана на Apple Watch от външни удари, гмуркане, катерене, бивакуване на открито и спортни занимания с висока интензивност, а също и защита на вашите Apple Watch ultra по всяко време. 【Отлично качество на материала】—Изработена от дишаща и удобен прозрачен кристален материал TPU и антиоксидант покритие.Независимо дали пот, привличащи вниманието по време на тренировка, или на въздействието на ултравиолетовите лъчи на слънцето, дори ако сте го носите за дълго време, той не пожълтяват и не окислится.Приятна за кожата материал е мек и удобен, не предизвиква алергии, е водоустойчив и защитен от пот. 【Идеален подаръчен комплект】— най-Добрият подарък за връщане в училище, абитуриентски, Коледа, Свети Валентин, рожден ден, Ден на благодарността, годишнина, сватба, Ден на майката, Нова година, празник, парти и др 【Нашите услуги】 — Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма мотивация. 【Съвместима модел】— Този прозрачен каишка за часовник с корпус-броня е съвместим с Apple Watch ultra 49mm. 【Тежкотоварни защита】— Всяко положение на клавишите и дръжката точно обучени, че е облегает вашите Apple Watch ultra.Говорител на 1 мм и край на защитния екран може ефективно да защити екрана на Apple Watch от външни удари, гмуркане, катерене, бивакуване на открито и спортни занимания с висока интензивност, а също и защита на вашите Apple Watch ultra по всяко време. 【Отлично качество на материала】—Изработена от дишаща и удобен прозрачен кристален материал TPU и антиоксидант покритие.Независимо дали пот, привличащи вниманието по време на тренировка, или на въздействието на ултравиолетовите лъчи на слънцето, дори ако сте го носите за дълго време, той не пожълтяват и не окислится.Приятна за кожата материал е мек и удобен, не предизвиква алергии, е водоустойчив и защитен от пот. 【Идеален подаръчен комплект】— най-Добрият подарък за връщане в училище, абитуриентски, Коледа, Свети Валентин, рожден ден, Ден на благодарността, годишнина, сватба, Ден на майката, Нова година, празник, парти и др 【Нашите услуги】 — Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.

Декларирани характеристики