.

Екран за защита на вашия лаптоп КУ Inc, който е Съвместим с кратни страни, филтър за защита от сините отблясъци, сменяем екран за предпазване на екрана на лаптопа, защ?

Екран за защита на вашия лаптоп КУ Inc, който е Съвместим с кратни страни, филтър за защита от сините отблясъци, сменяем

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

★ ПОВИШЕНА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА от СИНЯ СВЕТЛИНА : Матиран висококачествен материал, от който е изработен нашия екран за поверителност, прави нашите монитори са много ценниНезависимо дали работите в офис, на летището, самолет или друго публично място, можете да сте сигурни, че личните ви данни са защитени. ★ 6 основни характеристики защитно фолио за компютърни очите : защита на личния живот, защита от синя светлина, защита от радиация, за защита от масла, без кепър лента през, антибликовая. ★ РАБОТИ като защитно фолио за очите и на екрана на компютъра : вашето здраве е защитена чрез блокиране отблясъци, лента синя светлина дисплей и филтриране на ултравиолетовите. защитен екран на монитора на компютъра ефективно намалява напрежението на очите, сухота в очите и безсъние, причинени LCD екран, защитава екрана от надраскване. ★ ДРУГИ ВИЖДАТ ТЪМЕН ЕКРАН : вие се наслаждавате на кристално чист преглед! филтър за поверителност на монитора на компютъра има прозрачност повече от 85% благодарение на нашите нови модели на слоеве.Затемняющий на екрана на нашия компютър блокира видимостта за нарушители, смотрящих под ъгъл от 30 градуса и повече. ★ Купи с увереност : филтри за предпазване на екрана на лаптопа си от любопитни очи, които предоставят богата функционалност, без да се притеснявате за това, че чужди очи поцарапают на екрана и вие ще си го отново и отново.Купи с увереност, знаейки, че на екрана на вашия лаптоп privacy shield включва доживотна гаранция и 100% удовлетворение. ★ ПОВИШЕНА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА от СИНЯ СВЕТЛИНА : Матиран висококачествен материал, от който е изработен нашия екран за поверителност, прави нашите монитори са много ценни.Независимо дали работите в офис, на летището, самолет или друго публично място, можете да сте сигурни, че личните ви данни са защитени. ★ 6 основни характеристики защитно фолио за компютърни очите : защита на личния живот, защита от синя светлина, защита от радиация, за защита от масла, без кепър лента през, антибликовая. ★ РАБОТИ като защитно фолио за очите и на екрана на компютъра : вашето здраве е защитена чрез блокиране отблясъци, лента синя светлина дисплей и филтриране на ултравиолетовите. защитен екран на монитора на компютъра ефективно намалява напрежението на очите, сухота в очите и безсъние, причинени LCD екран, защитава екрана от надраскване. ★ ДРУГИ ВИЖДАТ ТЪМЕН ЕКРАН : вие се наслаждавате на кристално чист преглед! филтър за поверителност на монитора на компютъра има прозрачност повече от 85% благодарение на нашите нови модели на слоеве.Затемняющий на екрана на нашия компютър блокира видимостта за нарушители, смотрящих под ъгъл от 30 градуса и повече. ★ Купи с увереност : филтри за предпазване на екрана на лаптопа си от любопитни очи, които предоставят богата функционалност, без да се притеснявате за това, че чужди очи поцарапают на екрана и вие ще си го отново и отново.

Декларирани характеристики