.

Заредена с 4-инчов Масажът пръчка с кристал Слънчев камък + В комплект със Зарядно сърцето на селенита (Кристал Късмет / Изчиства всички Чакри от лечебната енергия Р?

Заредена с 4-инчов Масажът пръчка с кристал Слънчев камък + В комплект със Зарядно сърцето на селенита (Кристал Късмет / Изчиства

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

? Готова подарък кутия с кристал за зареждане на сърцето : На всяка клечка от естествен слънчев камък, прикрепен джоб кристал за зареждане на сърцето от марокански селенита Подпухнали Сърце, който ще ви зареди с нея по пътя за вкъщи ? Изработено е ръчно с любов и най-голямо внимание : естествено и са изработени ръчно производител на най-добрите натурални полирани кристали и бижута от слънчев камък и внимателно събрани ръчно.При използване на тези естествени кристали очаквайте малки дефекти на повърхността. ✅ 100% сертифициран натурален с повече метафизичен информационна карта и инструкции : Вашата пръчка от естествен камък слънцето е опакован в патентована екологично чиста опаковка Zenergy скъпоценни Камъни с повече метафизичен информация и инструкции за зареждане / очистването на селенитом, която ще впечатли и ще се превърне в подарък веднага при пристигането. ? 100% гарантирано Удовлетворение или парите са върнати!Ние подкрепяме всички наши кристални красавици далеч извън рамките на 60-дневна гаранция.Ако някога вие не ще бъдете възхитени, моля, пишете ни, и ние ще се опитаме да ви доставя удоволствие от покупката на ниво, превосходящем на вашите очаквания.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ за ОПАСНОСТ от УДУШАВАНЕ : Не е подходящ за деца под 5 години!. ? Готова подарък кутия с кристал за зареждане на сърцето : На всяка клечка от естествен слънчев камък, прикрепен джоб кристал за зареждане на сърцето от марокански селенита Подпухнали Сърце, който ще ви зареди с нея по пътя за вкъщи. ? Изработено е ръчно с любов и най-голямо внимание : естествено и са изработени ръчно производител на най-добрите натурални полирани кристали и бижута от слънчев камък и внимателно събрани ръчно.При използване на тези естествени кристали очаквайте малки дефекти на повърхността. ✅ 100% сертифициран натурален с повече метафизичен информационна карта и инструкции : Вашата пръчка от естествен камък слънцето е опакован в патентована екологично чиста опаковка Zenergy скъпоценни Камъни с повече метафизичен информация и инструкции за зареждане / очистването на селенитом, която ще впечатли и ще се превърне в подарък веднага при пристигането. ? 100% гарантирано Удовлетворение или парите са върнати!Ние подкрепяме всички наши кристални красавици далеч извън рамките на 60-дневна гаранция.Ако някога вие не ще бъдете възхитени, моля, пишете ни, и ние ще се опитаме да ви доставя удоволствие от покупката на ниво, превосходящем на вашите очаквания.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ за ОПАСНОСТ от УДУШАВАНЕ : Не е подходящ за деца под 5 години!.Вие ще получите една 4-инчов масажното пръчка със заострен връх от слънчев камък, [е ръчна изработка с дърворезба и полирани] (виж всички снимки)! *** Литотерапия (Стоунтерапия) Стойност на слънчев камък : Според енергийните лечители и лекари-метафизиков, Слънчев камък е камък-активатором, с много искряща подвижност (СВЕТКАВИЦА).

Декларирани характеристики