.

Ipetboom Прът Играчка за Котки от 1 Комплект за Коте с Интерактивна Пръчица Прът Играчка За Риболов Котка Пружина на Кръгла Пръчка Интересни Закачка Котки Аксесоар Игр?

Ipetboom Прът Играчка за Котки от 1 Комплект за Коте с Интерактивна Пръчица Прът Играчка За Риболов Котка Пружина на Кръгла

BGN 3.88

Сума
Налично за поръчка

Играчка за котки червеи : Играчка стимулира котешки любопитствоКреативен дизайн на форма, осигуряваща неговата популярност и практичност за вашия домашен любимец.Пролетно играчка за котки С различни приложения за играчки в ярки цветове, които ще се зарадват на вашата котка и ще направят връзката ви по-близо.Аксесоари за коте за домашни котки : Забавна интерактивна играчка за котки или играчка за упражнения за котки, тази играчка-пръчка за котки носи повече радост и веселие.Играчка пръчица за котки : малки пръсти на вашите любимци са далеч от лапите поради дължина на пръчици.В допълнение към дразнению котки, също така е възможно да поставите във ваза като украса.Закачка за котки : това може да бъде практичен подарък за приятелите, които на къщата има домашни любимци и те ще бъдат много щастливи.Списък на пакета 1 х пръчка-закачка за котки от 1 х играчка с топка 1 х низ играчка Характеристики -Дръж си коте здрави и активни, докато вие се наслаждавате с нашата прекрасна играчка-дразнилкой за котки cat fishing pole toy. -Изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност за игри с котки.A за вашата котка или други приятели, които имат котки, те ще се забавляват с тези играчки-котенками за стайни котки. - Размер : 4,00 X4,00 X4,00 см /1,57 X1,57 X1 котешки система за домашните котки.20 X0 пръчка-закачка за котки. -С камбана, за да привлече вниманието на котката.Чудесен начин да се промени за лошо поведение на котки при кусании, например, хапят обувки и мебели котешки система. - Размер : 40,00 X0,50 X86,00 см. / 15,72 X0,20 X33 интерактивни играчки за котки. -Материал : плюшен котешка прът -Тези пръчици за дразнения котки изпълнени в колоритен дизайн, подобен на дъга и тропически нюанси за вашата котка не е скучно котешка пръчка - Цвят : както е показано на снимката-можете да играете с вашата котка, за да засили връзката с вашия домашен любимец и да го направи играчка за котки.Информация за Товарахинтерактивные играчки за котки С помощта на тази забавна дразнящей пръчици за котки, това значително ще повиши интереса на котката към playing.котка прът В същото време, тя също може да се тренира котешки характер и инстинкт.котка играчки пружинят Благодарение на эргономичному дизайн дръжки, те са лесни за използване и take.котка въжени играчки за котки Сте загрижени за това, че вашата котка ще бъде скучно в къщи?Ако отговорът е да, можете да изберете нашия продукт.

Декларирани характеристики