.

4 бр., Гривна от черен Обсидиан Срещу Подуване, Регулируема Магнит, Гривна от червен бор с Тигровым око, Гривна за Йога, Мъниста за Защита на Енергия Чакра Гривна за о?

4 бр., Гривна от черен Обсидиан Срещу Подуване, Регулируема Магнит, Гривна от червен бор с Тигровым око, Гривна за Йога,

BGN 4.33

Сума
Налично за поръчка

1 Противоотечный гривна от черен обсидиан : Черен обсидиан може да се освободите от стреса, а също и подобряване на честност, увереност в себе си и в късмета си!Също така може да помогне да заспите. подходящите физически упражнения и диета с ниско съдържание на захар, сол и високо съдържание на протеин има значителен ефект за намаляване на теглото.В дългосрочен план го носят ще доведе до отличен резултат.Резултатите ще се различават при различни хора. Материал : Мъниста от обсидиан, изработени от камък, хематит, богат на редки минерали, която помага за снабдяването с енергия на човешкото тяло, те могат да се балансира концентрацията и кръвоносната система. Чудесен подарък : Лимфодренажные гривни на крехката и модерен вид ще помогнат на тялото ви.Идеален подарък за семейството и приятелите.Като естествен медицински средства за облекчаване на болка изразявам своята загриженост към близките си. Най-добрият подарък - Идеален подарък за един човек, брат, съученици, най-добрите приятели, любими или специално лакомство за себе си.И във всички случаи на живота си : подаръци за абитуриентски бал, Годишнина, рожден Ден, Коледа, деня на благодарността, Ден на Св. Сервизно обслужване : Ние се стремим да предостави на клиентите си качествени продукти и приемливи условия за следпродажбено обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси!.

Декларирани характеристики