.

Danpoo Стенни Простор За дрехи, Сгъваема, Простор за дрехи, Сгъваема, Държач за Сгъваема Закачалка за дрехи, Матиран Черен (една опаковка)

Danpoo Стенни Простор За дрехи, Сгъваема, Простор за дрехи, Сгъваема, Държач за Сгъваема Закачалка за дрехи, Матиран Черен

BGN 5.20

Сума
Налично за поръчка

★ Идеалното устройство за пране и закачане на дрехи в малки помещения - Въртящи се дискове сушилни за дрехи може да се завърта нагоре и надолу на 90 градуса, което спестява място при настаняване в близост до стенатаИдеален за използване в спални, бани, гардеробных, пране и гардеробных. ★ Висококачествени материали —Стойка за бельо е изработена от алуминий с висока якост.Твърд алуминий осигурява здравина, нередности и устойчивост на корозия. ★ Сверхпрочная -Стенни закачалка за дрехи с 5 кръгли отвори за окачване на закачалки за дрехи, с кука отгоре и две цельными куки в основата. Малък по размер, но е просторен за съхранение. ★ Едно интелигентно устройство При отварянето на 90 градуса сгъваема сушилня се превръща в "незабавен шкаф за дрехи". ★ Справочник лесно да се създаде, но не е препоръчително да оформите тези стени, като замазка, тухла, тапети и т., като взе предвид носещата способност на стените.Технически характеристики на Finish : matte black Материал на корпуса : алуминий Начин на монтаж : стенен монтаж с винтове на Помещение включва : 1 × Простор за дрехи 1 × Монтажни аксесоари 1 × Ръководство за потребителя Забележка : -Моля, следвайте инструкциите в "Инсталиране на продукта".

Декларирани характеристики