.

K поставка за Чаши, Стенен държач K Подстаканников, да се регулира за всяка фирма Организатор за съхранение на капсули с Клейкими стикери Под Шкафове, ъгъл или хлади?

K поставка за Чаши, Стенен държач K Подстаканников, да се регулира за всяка фирма Организатор за съхранение на капсули с

BGN 7.93

Сума
Налично за поръчка

【Е ПОДХОДЯЩ за всякакви капсули】 Ние специално разработени регламентирана структура, за нашия титуляр за кафе на капсули е съвместим с капсули всяка марка, като например K-Cups Nespresso "Лаваца" и така нататъкСъхранявайте вашите рафтове и чекмеджета в чисти и спретнати. 【Спестяване на пространство】 здрав и издръжлив, този метален държач за кафе на шушулки с висока носеща способност е изработен от висококачествена стомана с дебелина 4 мм, която не е лесно ръжда и ви дава незабравими впечатления.В него се поберат 20 капсули vertuoline, или 24 капсули K cups, или 32 оригинални капсули, или 24 капсули Lavaza. 【Най-ДОБРИЯТ подарък за ЛЮБИТЕЛИТЕ на кафе】 Този здрав органайзер за кафе на шушулки и съхранение ще се превърне в чудесна украса, която ще даде красотата на вашата кухня.За баристи, студенти, майки и татковци - това е Ден на майката, на Коледа или на всеки празник или събитие.Стилен и функционален, отличен, подходящ за пакетиране на кафе масички или за подарък фен на любимия си кафе. 【Лесна инсталация】 Кутия за съхранение на k cup оборудвани със солидна тиксо, пробиване не се изисква, а инсталацията е проста.Можете също така да го поставите на всяко място, например, в кухнята, на масата, в офиса или всеки малък масичката.Тиксо няма да навреди на продукта и на работния плот, може лесно да се сваля, без да оставя следи. 【Купи с увереност】 Ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите.По някаква причина, ако не сте доволни от нашите органайзерами K Cup, моля, не се колебайте да се свържете с нас!. 【Е ПОДХОДЯЩ за всякакви капсули】 Ние специално разработени регламентирана структура, за нашия титуляр за кафе на капсули е съвместим с капсули всяка марка, като например K-Cups Nespresso "Лаваца" и така нататък.Съхранявайте вашите рафтове и чекмеджета в чисти и спретнати. 【Спестяване на пространство】 здрав и издръжлив, този метален държач за кафе на шушулки с висока носеща способност е изработен от висококачествена стомана с дебелина 4 мм, която не е лесно ръжда и ви дава незабравими впечатления.В него се поберат 20 капсули vertuoline, или 24 капсули K cups, или 32 оригинални капсули, или 24 капсули Lavaza. 【Най-ДОБРИЯТ подарък за ЛЮБИТЕЛИТЕ на кафе】 Този здрав органайзер за кафе на шушулки и съхранение ще се превърне в чудесна украса, която ще даде красотата на вашата кухня.

Декларирани характеристики