.

Малки Модерни Полилеи-светлини Goomavi, Геометрични Окачен лампа Черно и Хромированного цветове, Промишлена Подвесная Полилей на 8 Лампи за Трапезария, Всекидневна, К?

Малки Модерни Полилеи-светлини Goomavi, Геометрични Окачен лампа Черно и Хромированного цветове, Промишлена Подвесная Полилей

BGN 72.86

Сума
Налично за поръчка

Цветна температура и регулиране на яркостта : зависи от използваните от вас крушки с нажежаема жичкаСлед полиране той става антикоррозийным и устойчив на ръжда.Само за вътрешна употреба.Подходящ е за хол, трапезария, острови, кухня, ресторанта, бара и т. кръст Бод Пакет включва : 1 х полилей + 1 х Комплект аксесоари + 1 х Инструкции за експлоатация.Полезни съвети : Моля, изключете всички храни, при определянето на тази лампа. (За ваша сигурност, ви препоръчваме да наемете професионален електротехник, за да го инсталирате. Опаковка от надеждна : Изисква самостоятелно сглобяване в съответствие с ръководството за инсталиране, както и за нейното изграждане се изисква търпение.Но това определено няма да ви струва това, когато го направите.Изисква сглобяване.Чистота и грижа : За почистване на носете ръкавици и избършете уреда с мека кърпа. ★ {Уникален дизайн на рамката}, Благодарение на комбинация от модерност и индустриальности невероятна геометрична полилей cube носи в пространството безпрецедентни модни елементи.Окачен лампа sputnik е украсена с хром покритие от 8 крушки в средата, заобиколени от два слоя правоъгълни метални рамки.Многослойни дизайн ще се създаде отлична и елегантна атмосфера в стаята си. ★ {Нужда от електрическата крушка и яркостта}, окачена лампа фенер поддържа 8 цоколей лампи E12 /110-265 В☛ (лампа в комплекта не са включени)☚, максимална мощност 40 W за всеки.Съвместим с електрически крушки с регулируема яркост и ключа на яркостта (крушки и преминаването в комплекта не са включени). ★ {Размер и материал}, Дължина на рамката : 14,96 инча / 38 см, ширина на рамката : 11.8 инча / 30 см, височина на рамката : 13.5 инча / 35 см, навес : 4,72 инча / 12 виж Дължина на прът е 59,05 инча /150 см. (може да се регулира, ако е необходимо).Изработен е от метал. ★ {Широко приложение по ваш избор}, този полилей е подходящ за всяко помещение, което искате, силно се препоръчва за спални, стълбище, хол вили, бар, изложбена зала, работилница, баня, ресторант, офис, трапезария, кухненски мивки, веранда, антре, коридор, дрешник.Независимо от това, къде ще го поставите. ★ {Лесна инсталация и сигурно известие}, всичко инсталация на оборудване и инструкции са приложени.За вашата безопасност са посочени типът / размерът на задните панели розетки с UL.Няма ограничения за потолкам.

Декларирани характеристики