.

Коледни Декорации за Осветление на прозорци, Коледен Окачен лампа За прозорец, Led Лампа на Батерии, с Вендузата, Малка Лампа за Сватбени партита, Празничен Декор на ?

Коледни Декорации за Осветление на прозорци, Коледен Окачен лампа За прозорец, Led Лампа на Батерии, с Вендузата, Малка Лампа

BGN 31.55

Сума
Налично за поръчка

【Лесна употреба】 Просто го закрепете към прозореца, използвайте батерии 3x AAA (не са включени в комплекта) за храна, и след това натиснете бутона за включване / изключване, за да използвате, можете да изберете начин за гъвкаво използванеНиска консумация, много безопасно и сигурно използване. 【Здрав】 е Изработен от висококачествен материал ABS + PVC, него не е лесно да се повреди, дълъг срок на експлоатация и може да се използва в продължение на дълго време.Коледна лампа на прозореца с вендузата, не причинява вреда на стената, сладък висулка за Нова година, коледно парти, сватба търговска дисплей за интериор. 【Коледна украса за прозорци】 : Коледни прозорци скрити осветителни тела в коледна форма с вендузи, не които нанасят вреда на стената, сладки окачване се използват за декорация на помещения в новогодишната коледното парти, сватба търговския дисплея. 【Идеален подарък】 могат да се използват като украса или коледен подарък на своите майки, баби и колекционери от украса, защото това е колекция от лимитирана серия.Подходящ за украса на коледната елха, коледно парти, магазин, бар и хотели. 【Препоръчителна повърхност】 : Вместо боядисване на стени, грубо текстурирани повърхности и тапети просто свържете присоску към гладки повърхности, като например стъкло, огледала, плочки, мрамор и неръждаема стомана. 【Лесна употреба】 Просто го закрепете към прозореца, използвайте батерии 3x AAA (не са включени в комплекта) за храна, и след това натиснете бутона за включване / изключване, за да използвате, можете да изберете начин за гъвкаво използване.Ниска консумация, много безопасно и сигурно използване. 【Здрав】 е Изработен от висококачествен материал ABS + PVC, него не е лесно да се повреди, дълъг срок на експлоатация и може да се използва в продължение на дълго време.Коледна лампа на прозореца с вендузата, не причинява вреда на стената, сладък висулка за Нова година, коледно парти, сватба търговска дисплей за интериор. 【Коледна украса за прозорци】 : Коледни прозорци скрити осветителни тела в коледна форма с вендузи, не които нанасят вреда на стената, сладки окачване се използват за декорация на помещения в новогодишната коледното парти, сватба търговския дисплея. 【Идеален подарък】 могат да се използват като украса или коледен подарък на своите майки, баби и колекционери от украса, защото това е колекция от лимитирана серия.

Декларирани характеристики

Item Type:
Christmas Light
Material:
ABS+PVC
Weight:
Approx. 120g / 4.2oz
Product Size:
Approx. 20x16x2cm / 7.9x6.3x0.8in
Power Supply:
3xAAA batteries (not included)
Applicable Scenarios:
Christmas tree, Christmas party decoration, shop ambient, bar and inn decoration
Package List:
1 x Decorative Light(Battery Not Included)1 x Suction Cup