.

Извънземно в ЛЕДЕНАТА Пришельце Чорапи Унисекс Чорапи Дишащи-Тръбата, Спортни Чорапи за Ежедневна Спорт

Извънземно в ЛЕДЕНАТА Пришельце Чорапи Унисекс Чорапи Дишащи-Тръбата, Спортни Чорапи за Ежедневна Спорт

BGN 5.89

Сума
Налично за поръчка

Основен химически влакнаПроизведено в САЩ или са внесени.Висококачествен материал : ★ Нашите чорапи изработени от висококачествен материал big chemical влакна.Той има по-добра попиваща способност и комфорт, премахва потенето, дишането, лек и устойчив на абразия.И той има разумни дебелина, чорап не сдавливает крака, и му е трудно да се промъкнат.Характеристики : ★ чорапи отпечатани с помощта на дигиталния печат, което да е лесно да избледняват и ви позволява да запазите ярък цвят по всяко време.Чорапи са много леки и осигуряват удобен за кацане.Запознайте се с двоен ефект мода и комфорт. Размер : ★ Нашите унисекс чорапи и се предлагат само с един размер.
размер 0ne-Дължина 40 см/15,7 инча, ширина 10 см/3. Причина : ★ Тези чорапи нежни за кожата, са подходящи за всички сезони, подходящ за дома, офиса, ежедневието.В същото време тя е и чудесен подарък за вашето семейство и приятели по време на фестивала.Инструкции за пране : ★ може да се пере на ръка или в машината, не се накисва в продължение на дълго време, да не се избелва, а температурата на течността за измиване не трябва да надвишава 45ºC.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Основен химически влакна.Произведено в САЩ или са внесени.Висококачествен материал : ★ Нашите чорапи изработени от висококачествен материал big chemical влакна.Той има по-добра попиваща способност и комфорт, премахва потенето, дишането, лек и устойчив на абразия.И той има разумни дебелина, чорап не сдавливает крака, и му е трудно да се промъкнат.Характеристики : ★ чорапи отпечатани с помощта на дигиталния печат, което да е лесно да избледняват и ви позволява да запазите ярък цвят по всяко време.Чорапи са много леки и осигуряват удобен за кацане.Запознайте се с двоен ефект мода и комфорт. Размер : ★ Нашите унисекс чорапи и се предлагат само с един размер.
размер 0ne-Дължина 40 см/15,7 инча, ширина 10 см/3. Причина : ★ Тези чорапи нежни за кожата, са подходящи за всички сезони, подходящ за дома, офиса, ежедневието.В същото време тя е и чудесен подарък за вашето семейство и приятели по време на фестивала.Инструкции за пране : ★ може да се пере на ръка или в машината, не се накисва в продължение на дълго време, да не се избелва, а температурата на течността за измиване не трябва да надвишава 45ºC.

Декларирани характеристики