.

SECOWEL Предназначени за своята практика iPhone 13, Калъфи за iPhone с розово Сърце с Опаловым шарките и Перлената на веригата-Гривната, Мек калъф за защита на обектива на фот?

SECOWEL Предназначени за своята практика iPhone 13, Калъфи за iPhone с розово Сърце с Опаловым шарките и Перлената на веригата-Гривната,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Специално разработен САМО за i Phone 13, издаден през 2021 г (размер на екрана 6,1 инча), за да не друг модел.Моля, не обръщайте внимание на отвор на обектива на картинката и изберете правилния размер за вашия телефон. 3 D Сладък моден дизайн : този калъф за вашия телефон, има сладък дизайн във формата на сърце с перлената на веригата-гривната, които отделят вашия телефон и показват вашата личност.Това е красиво, стилно и елегантно.Това също ще се превърне в чудесен подарък за вашите близки.Здрава защита : Изработен от висококачествена омекотяване на материала TPU, този калъф за телефон може да осигури надеждна защита от падания, удари и други въздействия.Той е устойчив на надраскване и могат да защитите телефона си от ежедневното износване и разкъсване.Тънък и лек, не придава обем на телефона, сладък дизайн във формата на сърце върху задния панел, прави телефона по-елегантен и привлекателен.Точни деколтета : Този сладък калъф във формата на сърце облегает фигура, лек и удобен в плен. Точни деколтета за всички бутони, пристанища, камери и говорители. Поддръжка на Magsafe и повечето безжични зарядни устройства.Специално разработен САМО за i Phone 13, издаден през 2021 г. (размер на екрана 6,1 инча), за да не друг модел.Моля, не обръщайте внимание на отвор на обектива на картинката и изберете правилния размер за вашия телефон. 3 D Сладък моден дизайн : този калъф за вашия телефон, има сладък дизайн във формата на сърце с перлената на веригата-гривната, които отделят вашия телефон и показват вашата личност.Това е красиво, стилно и елегантно.Това също ще се превърне в чудесен подарък за вашите близки.Здрава защита : Изработен от висококачествена омекотяване на материала TPU, този калъф за телефон може да осигури надеждна защита от падания, удари и други въздействия.Той е устойчив на надраскване и могат да защитите телефона си от ежедневното износване и разкъсване.Тънък и лек, не придава обем на телефона, сладък дизайн във формата на сърце върху задния панел, прави телефона по-елегантен и привлекателен.Точни деколтета : Този сладък калъф във формата на сърце облегает фигура, лек и удобен в плен. Точни деколтета за всички бутони, пристанища, камери и говорители. Поддръжка на Magsafe и повечето безжични зарядни устройства.Когато си купите нов i Phone, един от най-важните неща, които трябва да се вземат предвид, е придобиването на висококачествени защитни своята практика, който предпазва вашето ново устройство от наранявания.

Декларирани характеристики