.

SOLUSTRE 2 бр., Дамски Аксесоари за коса с Цветя, Сватбена Украса, Сватбени Гребени за Коса, Брошка във формата на Рози, Цветя Шнола за Коса, Булчински Родословни, Декорат?

SOLUSTRE 2 бр., Дамски Аксесоари за коса с Цветя, Сватбена Украса, Сватбени Гребени за Коса, Брошка във формата на Рози, Цветя

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

БРОШКИ ЗА ЖЕНИТЕ - Добра уникален подарък за вас и вашите близки, приятели, семейство това е много хареса.СВАТБЕНА шнола ЗА КОСА- ? Сватбена украса за коса - Добра уникален подарък за вас и вашите близки, приятели, семейство.Това е много хареса.ГРЕБЕНИ за КОСА за ЖЕНСКИ аксесоари - са Направени от материал за трайно и устойчиво използване.ШНОЛА за КОСА във формата НА ЦВЕТЕ РОЗА - Направена от материал за използване.ДЕКОРАТИВНИ пръчици за коса за ЖЕНИ - Употреба : предназначена за жени или дами, които могат да се носят по магазините, в ежедневието, по време на партита, тържества, сватби.БРОШКИ ЗА ЖЕНИТЕ - Добра уникален подарък за вас и вашите близки, приятели, семейство. това е много хареса.СВАТБЕНА шнола ЗА КОСА- ? Сватбена украса за коса - Добра уникален подарък за вас и вашите близки, приятели, семейство.Това е много хареса.ГРЕБЕНИ за КОСА за ЖЕНСКИ аксесоари - са Направени от материал за трайно и устойчиво използване.ШНОЛА за КОСА във формата НА ЦВЕТЕ РОЗА - Направена от материал за използване.ДЕКОРАТИВНИ пръчици за коса за ЖЕНИ - Употреба : предназначена за жени или дами, които могат да се носят по магазините, в ежедневието, по време на партита, тържества, сватби.Осъществяване на списък 1 х пръчка за коса 1 х гребен за коса Характеристики - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока Сватбена гребен за коса във формата на цвете роза. -Произведен от материал за трайно и устойчиво използване на шнола за коса във формата на цвете роза. - Размер на опаковката : Около 18x12x3,5 см цвете брошка за коса. - Цвят : Вино-червено цвете шнола за коса. - Добра уникален подарък за вас и вашите близки, приятели, роднини и т., Те много ще се радвате на тази декоративна шнола за коса. - Материал : Дамски шапки от плат и сплави. - Модерен дизайн на роза, чудесен и лесен за вас, за да направите със собствените си ръце сватба гребен за коса за булката. - Употреба : предназначен за жени или дами, които могат да се носят по магазините, в ежедневието, по време на партита, тържества, сватба и т.Шнола за коса с рози Описание на стоките Аксесоари за коса, за жени, за сватба Е и за вашата майка, дъщеря, приятелка и т., Червени аксесоари за коса за жени Прост, но елегантен дизайн го прави подходящ за ежедневието, сочетающейся с много стилове на облекло.

Декларирани характеристики