.

Alipis Органайзер за обувки, 4 бр. Органайзер за Сгъване играчки, Органайзер за Пуловери, Дрехи, Панталони, Делимый Домакински Шкаф, Окачени Кутии, Стелажи, Стелаж за др?

Alipis Органайзер за обувки, 4 бр. Органайзер за Сгъване играчки, Органайзер за Пуловери, Дрехи, Панталони, Делимый Домакински

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Синтетичен материалМНОГОСЛОЕН органайзер за ДРЕХИ - подходящ за закачане на стена, на шкаф, кука в дома си или в някои магазини.ВИСЯЩ органайзер за кабинет-Органайзер за съхранение има три слоя дизайн за лесно съхранение, когато не се използва.АКСЕСОАР за ГАРДЕРОБ - може да се използва за съхранение в хола, кабинета, в спалнята и на други места.ПОДВЕСНАЯ КИЛЕР - подходящ за много сцени, като например домакинствата, хотели, офиси и други дейности.Органайзер за гардероб-Чанта за съхранение изглежда много модерно, може да направите дома си по-чист.Осъществяване Списък 4 x организаторите за гардероб Особености -Благодарение на простия и стилен дизайн, това няма да се отрази на красотата на дома организатор за гардероба. -Размер : 60,00 X27,00 X27,00 см / 23,58 X10,61 X10 закачалка-органайзер за дрехи. -Тя може лесно да се затвори в една стая, санитарен възел, баня, кухня или врата висящ органайзер за кабинет. -В него може да се съхранява в кутията за лекарства, очила, чанти, чорапи и други малки предмети, принадлежащи на гардероба. -Той е изработен от висококачествени материали и има дълъг срок на служба гардероб . -Материал : Висящ органайзер от лен -Цвят : сив Органайзер за пуловери -Може да се окачи в гардероба, за да пести място, когато не се използва, или да вземете със себе си на пътешествие Многослоен организатор за гардероба.Информация за стоки, Висящ органайзер за кабинет - това е един от най-добрите варианти за вас.подвесная килер Търсите професионална, достъпна на цена стенни чанта за съхранение?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата стенни чанта за съхранение трябва да отговарят на вашите нужди.

Декларирани характеристики