.

Шапки, Дамски Зимни Шапки-Бини за сатенена подплата за Жени, Шапчица с Припокриване на Коприна Подплата, Зимна Топла Вязаная Шапчица-Бини с белезници

Шапки, Дамски Зимни Шапки-Бини за сатенена подплата за Жени, Шапчица с Припокриване на Коприна Подплата, Зимна

BGN 4.76

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. основна материя : 100% акрил; подплата : 100% полиестер.Еластичната закопчалката.
? 【Шапчица премиум качество】 : Дамски шапки-бини, изработени от висококачествен еластичен акрил и полиестер с мека переплетением, изключително меки, удобни и комфортни.Нашите зимни шапки за жени, ще ви даде дълго топлина и мекота в студените зимни дни.Освен това, вие можете да го сложите белезници на женските шапки за еднократна употреба на зимата, за да покрие ушите си затваря ушите за допълнителна топлина.
? 【Мека подплата сатен】 : Атлас е идеален за защита на коса, защото той не поглъща много влага и не предизвиква такова силно триене, както и други материали, като вълна и памук.Освен това, нашата коса податливи на повреди, всеки път, когато ние излизаме на вятър, слънце и студ.Облечете се в нашата шапка за сатенена подплата, за да осигури допълнителни грижи на главата си и на ушите си!Освен това, благодарение на специален дизайн за сатенена подплата тази шапка на коприна подплата много лесно се облича и да стреля, и тя не се развалят вашата прическа.
? 【Един размер подходящ за повечето】 : Широчина нашите зимни шапки за еднократна употреба за жени е около 17 см /6,7 инча, височина около 20 см/7,9 инча до разтягане в продължение.Добра еластична вязаная външната част и коприна подплата позволяват на хедъра-бини с припокриване се подхожда практически за всички размери на главата.
⛄ 【Шапчица за широки случаи】 : опростен дизайн, мода, щедро и сладка шапчица е подходящ за почти цялата си дрехи през зимата.Тази вязаная шапчица-бини е подходяща за повечето случаи на всекидневния ни живот, можете да изберете любимите си цветове на шапки, които ще се слее с вашата дрехи, което ще ви позволи да се чувстват модерни и уверени.

Декларирани характеристики