.

Сензорни Играчки за деца от 1-3 години, Глоба моторика, Забавни Играчки Монтесори за малки деца, Модернизирани Интерактивни играчки на прочетеното за момичета и мом?

Сензорни Играчки за деца от 1-3 години, Глоба моторика, Забавни Играчки Монтесори за малки деца, Модернизирани Интерактивни

BGN 9.59

Сума
Налично за поръчка

Супер мекиМоже да се мотае.Лесно за хващане и дръпна.Добре изработена и здрав.Топки от мек плат.Сладки изразяване.Многослойни Опъване на кабели.Действа парцал топката : 1,96 инча.Триъгълен чанта за активна почивка : 7,08 инча. 3 Забавни изрази. 9 Дергающих за стрингс + 10 Карти топки.Дърпайте за кабела - Тренирайте малък мотор.Хвърляне на топка : Упражняйте сила на ръцете.Класификация на топки - Разпознаване на числа и цветове.Показват самостоятелност.Подобри естетическото възприятие.Играйте себе си - тренирайте концентрацията си.Взаимодействие в семейството - Подобряване на семейната близост. ☺️【Сетивни Монтесори играчки】 - В нашите сензорни играчки се използват ярки цветове и различни текстурирани въже, които ще помогнат на вашето дете да разпознава цветовете, изрази, се счита, като стимулира осезаемо, визуално и интелектуално развитие на вашето бебе по време на забавно развлечение.Това е една чудесна играчка за развитие на деца в предучилищна възраст на възраст от 6 месеца и по-големи. ☺️【Забавен комплект играчки за малък мотор】 - Малък моторика - това е способност за използване на малките мускули, ръцете и китките, за извършване на движения.Такива действия, като многократно дърпане на въже или хвърляне на малка топка, - точно това е правилният начин за развитие на малък мотор.Малки деца разчитат на тези умения за изпълнение на най-важните задачи в училище, на работа и в ежедневието. ☺️【Причинно-следствена играчки за деца】 Научи бебето дръпне за въже в определени цветове и текстури.Този вид развивающей играта помага на детето да проучи причините и последствията, да се разбере логиката на развитието на нещата и развитие на способностите за мислене от най-ранна възраст.Затова е много важно да изберете една добра детска играчка, особено сензорни играчки за бебета. ☺️【Меки и безопасни памучни материали】 Този допир играчка за бебета е безопасна, приятна за кожата, без мирис и приятна на допир.Изработена от действително нетоксичен висококачествени futon материал, тази играчка Монтесори абсолютно безопасен и лесен за използване, с висока функционалност.Въже и действа парцал топката с подходящ размер, което позволява на бебето много лесно да се пропусне и да играе. ☺️【- Добри Играчки за Пътувания и Подаръци】Развитие на играчка Монтесори е много здрава, благодарение на допълнителен мек петлям за улавяне.

Декларирани характеристики