.

OMGPFR Червени Поли за Коледната Елха, Класически Обрат-Гънките на Ивици, Мек Вязаный Килим, Престилка, Арт Мат с Пластмасова Табела за Всекидневна, Декориране на Търг?

OMGPFR Червени Поли за Коледната Елха, Класически Обрат-Гънките на Ивици, Мек Вязаный Килим, Престилка, Арт Мат с Пластмасова

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

★ Идеалното покритие : нанесете перфектен декоративен ефект под коледната елха, за да прикрие дефекти на повърхността ★ Подробен размер : Горен диаметър на поли за коледната елха е около 24 см 61 см, а на дъното - 30 см и 77 см, което не заемат много място в стаята.Полата може да се монтира на място по протежение на централния отвор. ★ За различни поводи : много е подходящ за декорация на дома в рождественском стил за коледни елхи в домовете, дневни, на открито, хотели, училища, офиси, магазини и други места. ★ Вкусно украса : Тази сладка възглавница във формата на коледно дърво, ще даде на коледната елха повече празничен вкус, и на вашето семейство може да украсите пола коледно всяко украшение, което те искат.Това е чудесен избор за декорация на вашия дом за почивка. ★ Висококачествени материали : Поли за коледно подбрани от висококачествени материали и са изработени от мек трикотаж с отлична изработка.Внимателно зашити пола от дърво с високо качество и ви дава усещане за комфорт.Освен това, неговият здрав материал ви позволява да го използвате от година на година. ★ Идеалното покритие : нанесете перфектен декоративен ефект под коледната елха, за да прикрие дефекти на повърхността. ★ Подробен размер : Горен диаметър на поли за коледната елха е около 24 см 61 см, а на дъното - 30 см и 77 см, което не заемат много място в стаята.Полата може да се монтира на място по протежение на централния отвор. ★ За различни поводи : много е подходящ за декорация на дома в рождественском стил за коледни елхи в домовете, дневни, на открито, хотели, училища, офиси, магазини и други места. ★ Вкусно украса : Тази сладка възглавница във формата на коледно дърво, ще даде на коледната елха повече празничен вкус, и на вашето семейство може да украсите пола коледно всяко украшение, което те искат.Това е чудесен избор за декорация на вашия дом за почивка. ★ Висококачествени материали : Поли за коледно подбрани от висококачествени материали и са изработени от мек трикотаж с отлична изработка.Внимателно зашити пола от дърво с високо качество и ви дава усещане за комфорт.Освен това, неговият здрав материал ви позволява да го използвате от година на година. ★ Ние ще направим всичко възможно, за да се осигури високо качество на продуктите за вашето жизнено пространство, за да донесе финес и топлина.

Декларирани характеристики