.

KnityMac Спорт Вдигане на Тежести Стягащ Кука Фитнес Тренировка с тежести за Китки за Пауэрлифтинга Апликация на Колан Защита на Китката си За Вдигане на Тежести

KnityMac Спорт Вдигане на Тежести Стягащ Кука Фитнес Тренировка с тежести за Китки за Пауэрлифтинга Апликация на Колан

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Това може да помогне да се освободи ръцете си, за облекчаване на умора в тях и да се увеличи количеството упражненияЗащита на китката си за вдигане на тежести. Удобно премахва умората и трясък в плен по време на вдигане на тежести.Deadlifts, упражнение на гостилница, също може да се използва за упражнение на тласък.Дебели SBR куката за китката подобрява формата на китката и прави движението по-безопасно.Защита на китката си за вдигане на тежести.Тънка линия за шиене, подчертавайки красотата, може да се покаже качеството на продукта.Висококачествена съединителната ключалката, която не е лесно да се прекъсне, за да се гарантира спортна сигурност.Гаранция за пазаруване : добро следпродажбено обслужване - това е въплъщение на нашето чувство за отговорност за обслужване на клиенти, както и ефективно потвърждение на почтеност - това е доверие, ангажираност, както и гаранция за потребителите.Параметри : Защита на китката си за вдигане на тежести Тип елемент : Поддържа кука за вдигане на тежести Материал : найлон + SBR Цвят : както е показано на снимката Размер на продукта (ДхШ) : приблизително 38x15 см/15x5,9вес : прибл. 255 г / 9 унции Функция : Ръчни функции : Удобни, регулируеми, защита на китката, нескользящие.Матова повърхност, удебелена стоманена плоча за намаляване на налягането на пръстите за по-голяма сила.Списък на пакетите : Защита на китката си за вдигане на тежести 1 x Захранващ кука за вдигане на тежести Забележка : 1. Ръчно измерване, моля, се допуска отклонение от 1 см, благодаря!2. Изображението може да не отразява действителния цвят на проекта се дължи на разликите между различните екрани.

Декларирани характеристики

Weightlifting wrist guard:
Item Type:
Weightlifting Support Hook
Material:
nylon+SBR 
Color:
As Pictures Shown
Product Size(LxW):
Approx. 38x15cm/15x5.9in
Weight:
Approx. 255g/9ozFunction
Package List:
Weightlifting wrist guard1 x Weightlifting Support Hook
Note:
1. Manual measurement, please allow 1cm error, thank you!2. The picture may not reflect the actual color of the project due to the differences between different displays.