.

EKOBLA Колоездене, Калъфки за Възглавници Виолетово-Лилаво под Наем с Букет Цветя, Лавандула в Кошницата, Ретро Декоративна Калъфка за Весела Коледа, Мъжки Дамски Дом?

EKOBLA Колоездене, Калъфки за Възглавници Виолетово-Лилаво под Наем с Букет Цветя, Лавандула в Кошницата, Ретро Декоративна

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

1、 размери на продукта : Тази удобна калъфка за възглавница е с размер 18x18 инчаТова е САМО една калъфка за възглавница, БЕЗ вложки. 2、 Материал на продукта : Тази мека калъфка за възглавница изработена от висококачествен futon ленено материал. 3、 Подходящ случай : Този моющийся калъф за възглавница идеално място за мека мебел, диван комплекти, столове, легла, мебели за двор, пейки, на пода, на дивана.Идеално място в трапезарията, хола, детската стая, спалнята, хола, автомобили, къща, офис, бар, кафене, фитнес зала, тераса, в моравата и градината и т. 4、 Характеристики на продукта : Лесно се побира - приети по цвят тайната цип за елегантен външен вид, този калъф е много лесно да се тъпча възглавница или пълнеж.От двете страни е нанесен принт, а невидим цип на дъното е много стилен, те ще ви помогнат чехлам лесен за носене, честото теглене и съдържание. безопасни за машинно пране (за предпочитане с обратната страна) или ръчно. 5 、 Обслужване на клиенти : Ако имате някакви проблеми с нашите чехлами за възглавници, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите, така че да можете да купувате с доверие.Ние обещаваме, че ще останете доволни, а за връщане/ замяна ще бъдат опростени. 1、 размери на продукта : Тази удобна калъфка за възглавница е с размер 18x18 инча.Това е САМО една калъфка за възглавница, БЕЗ вложки. 2、 Материал на продукта : Тази мека калъфка за възглавница изработена от висококачествен futon ленено материал. 3、 Подходящ случай : Този моющийся калъф за възглавница идеално място за мека мебел, диван комплекти, столове, легла, мебели за двор, пейки, на пода, на дивана.Идеално място в трапезарията, хола, детската стая, спалнята, хола, автомобили, къща, офис, бар, кафене, фитнес зала, тераса, в моравата и градината и т. 4、 Характеристики на продукта : Лесно се побира - приети по цвят тайната цип за елегантен външен вид, този калъф е много лесно да се тъпча възглавница или пълнеж.От двете страни е нанесен принт, а невидим цип на дъното е много стилен, те ще ви помогнат чехлам лесен за носене, честото теглене и съдържание. безопасни за машинно пране (за предпочитане с обратната страна) или ръчно. 5 、 Обслужване на клиенти : Ако имате някакви проблеми с нашите чехлами за възглавници, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.

Декларирани характеристики