.

столче за кола за кучета plplaaoo, Седалка-седалка с подлакътници за кучета, столче за Кола за домашни любимци на Задната и Предната седалка на Предната Седалка за куче?

столче за кола за кучета plplaaoo, Седалка-седалка с подлакътници за кучета, столче за Кола за домашни любимци на Задната

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Добре обмислен дизайн : триизмерен дизайн, дишаща окото плат на голям площад, от двете страниСтолче за кола за кучета е чудесно, за да се вземе вълнест приятел със себе си в пътя, осигурява на вашия домашен любимец и безопасност по време на шофиране.Много стабилен и сигурен : Разработен с найлонови каишка, осигурява солидна подкрепа за избягване на спадове, които могат да направят пътуването домашен любимец по-сигурно.Траен : Изработен от удобен материал от плат Оксфорд, устойчива на износване и водоустойчив, който не се плъзга, дишаща и издръжлива, намалява проблемите с почистването.Лесна употреба : Сгъваема конструкция улеснява съхранението и пести място, осигурява на вашия домашен любимец комфорт при използване, сгъваема конструкция улеснява съхранение, ако тя не се използва.Удобна функция за съхранение : на Предния чанта за съхранение е много удобен за съхранение на играчки за домашни любимци, храна, салфетки и други аксесоари за домашни любимци.Характеристики : 1. Триизмерен дизайн, дишаща окото плат на голям площад, от двете страни. Изработени от удобен материал от плат Оксфорд, устойчива на износване и водоустойчив. Проектиран с найлонови каишка, осигурява здрава и стабилна подкрепа за да се избегне падане. Предната чанта за съхранение е много удобна, в нея можете да съхранявате някои закуски и играчки. Сгъваема конструкция улеснява съхранението и пести място, осигурява на вашия домашен любимец комфортно използване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : плат Оксфордопциональный цвят : кафе, бежово, черно съдържание на Пакета : 1 * столче за Кола за домашни любимци.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand NewMaterial
Package List:
1 * Car Seat Pet Basket