.

Количка за MTYLX, Количка, Битови Многослойни Колички, Количка за Домакински Мобилни срок На съхранение Във Вагон-ресторанта Проста Количка за чай, Цвят на дървото, 2, ?

Количка за MTYLX, Количка, Битови Многослойни Колички, Количка за Домакински Мобилни срок На съхранение Във Вагон-ресторанта

BGN 54.91

Сума
Налично за поръчка

♢♦● ◇▶ Ако не Сте получили продукта или имате някакви въпроси, моля, свържете се с производителя и подкрепете с няколко покупки ♢♦●◇▶ Монтирани отдолу на 360 градуса ролка, сега превърната в бяла ролка, лесен, красив и лесно да се движат. ♢♦●◇▶Оптимизирани метални винтовете с шестоъгълни глави за лесно инсталиране и обслужване на заведения за хранене колички за голф. ♢♦● ◇▶ Освежаваща Текстура, външен вид, висок, бамбук твърди, дръжка дизайн удобен и практичен, ъгли сменят, ръката на пипане е гладка, без чеп, и това е удобно за околната среда. ♢♦●◇▶Материал : алпийски бамбук (устойчив, издръжлив). ♢♦●◇▶Технически характеристики на : ▶◆♢◇●дали това е монтаж : да (лесен и бърз монтаж)▶◆♢◇●цвят : цвят на дърво▶◆♢◇●брой : 1▶◆♢◇●размер : (дължина × ширина × височина) 60 X33 X73 Cm, 60 X33 X80 Cm▶◆♢◇●съвети▶◆♢◇●почистване : почистете удобен за почистване▶◆♢◇●стил : лесен и модерен▶◆♢◇●многофункционална : Можете да използвате този автомобил за съхранение във вашия офис, Спалня, Кухня, Баня, пералня, хол, стая, хобита и занаяти.Това може да помогне да организирате вашето пространство, Така че да можете да се отървете от бъркотията ▶◆♢◇● Ние гарантираме добри продукти и услуги, моля, направете всичко възможно, за да ни помогне да се Свържете директно с нас преди или след пускането на поръчката.

Декларирани характеристики