.

Косметичка за четене OHSUL - това винаги е Добра идея, Косметичка в стил Неутрално Дъгата в стил Бохо, Косметичка за пътуване в стил Бохо, Подаръци за Момичета-книгата ?

Косметичка за четене OHSUL - това винаги е Добра идея, Косметичка в стил Неутрално Дъгата в стил Бохо, Косметичка за пътуване

BGN 42.51

Сума
Налично за поръчка

1 Размер : Размери на продукта представляват 7,5 см x10 инча, което е идеално за носене със себе си. Материал : Козметика е изработена от плащаницата, издръжлив и лесен за почистване, незаменим продукт за дома или за пътуване. Уникален подарък : Идеални подаръци за жени и момичета, на Коледа, Деня на благодарността, рождени дни, Свети Валентин, абитуриентски бал или всеки друг празник. Многоцелеви : може да се използва като косметичку или пътна чанта-органайзер, е подходящ за пътувания, ваканции, бизнес пътувания и други дейности на открито. Дизайн с цип : просто трябва да отвори ципа, за всички елементи от пръв поглед са удобни за вас, бързо да изберете това, което ви трябва.Лесен за носене : подходящ за юноши, момичета, жени за пътуване, бизнес или други разходки.

Декларирани характеристики