.

Свързване на фитинг Parker 32PLP-3-pk20 от композитен материал, с тръба към тръба, Подсилен със стъкло 6,6, Свързващ щуцер, 3/16 , найлон (опаковка от 20 броя)

Свързване на фитинг Parker 32PLP-3-pk20 от композитен материал, с тръба към тръба, Подсилен със стъкло 6,6, Свързващ щуцер,

BGN 41.73

Сума
Налично за поръчка

Корпус от подсилена със стъкло найлон 6Захватное пръстен от неръждаема стомана.Съответства на стандарт is 14743. Нитриловое D-уплътнение осигурява надеждно уплътнение външната повърхност на тръбата е както в статичен, така и динамичен позиции. 100 процента тества херметичността на производството.Корпус от подсилена със стъкло найлон 6.Захватное пръстен от неръждаема стомана.Съответства на стандарт is 14743. Нитриловое D-уплътнение осигурява надеждно уплътнение външната повърхност на тръбата е както в статичен, така и динамичен позиции. 100 процента тества херметичността на производството.Композитни фитинги push-to-connect осигуряват лесен начин за свързване на тръби с фитингом.Композитни фитинги Prestolok съкращаване на времето за монтаж е за сметка на отказ от използване на втулки и затягане на гайките.Произведено Паркър, Направено в Сащ.

Декларирани характеристики