.

Deleaboa USB Малък Настолен Вентилатор, Преносим Настолен Вентилатор, Силен Вятър, Охлаждащ Тих Мини Персонален Вентилатор за Дома, Спални, Офис, за Къмпинг, Автомобил, П?

Deleaboa USB Малък Настолен Вентилатор, Преносим Настолен Вентилатор, Силен Вятър, Охлаждащ Тих Мини Персонален Вентилатор

BGN 10.12

Сума
Налично за поръчка

【Красив дизайн】 Само 7 грама!Малък и лек дизайн, много лесен за ползване Малки и леки лични фенове може да се върти вертикално от 0 до 30 градуса, осигуряване циркулацията на охлаждащ въздух в желаната посока.Идеален за дома, колата, офиса, работния плот, на къмпинг или за пътуване. 【Ултра тих】Настолен вентилатор Deleaboa USB е тиха структура, която да работи много тихо и в същото време осигурява висок разход на въздуха.По-добре да придружава вашата работа или сън, без да пречи на вас. 【Трехскоростная регулиране на】 Ниско / високо ниво на скорост.Няколко пъти след това натиснете бутона на захранването, за да се коригира съответната скорост на вентилатора.Двухскоростной режим на регулиране дизайн с променлива скорост може да ви предостави повече възможности за избор в условията на различни температури. 【Висока съвместимост С захранван от USB】Този USB вентилатор Deleaboa се захранва от USB и е съвместим с вашия КОМПЮТЪР / лаптоп, блок за захранване, ac адаптер, зарядно за кола устройство и други източници на хранителни вещества с поддръжка на USB.USB-фен е енергийно ефективен и екологично чист. (Забележка : този фен не идва с батерия). 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Предния капак вентилатор може да бъде подвижен, за да се улесни почистването остриета от прах.Този настолен USB вентилатор компактен, портативен и красиво украсена.Това е чудесен подарък за лятото. 【Професионално обслужване на клиентите】 Малък настолен вентилатор Deleaboa предлага безплатна гаранция за 180 дни /6 месеца и услуги за връщане на пари.Ако имате някакви проблеми, трябва първо да се свържете директно с нас.Ние предлагаме на ученето през целия обслужване на клиенти и техническа поддръжка. 24 часа в денонощието, за да се погрижат за вас по всяко време. 【Красив дизайн】 Само 7 грама!Малък и лек дизайн, много лесен за ползване. Малки и леки лични фенове може да се върти вертикално от 0 до 30 градуса, осигуряване циркулацията на охлаждащ въздух в желаната посока.Идеален за дома, колата, офиса, работния плот, на къмпинг или за пътуване. 【Ултра тих】Настолен вентилатор Deleaboa USB е тиха структура, която да работи много тихо и в същото време осигурява висок разход на въздуха.По-добре да придружава вашата работа или сън, без да пречи на вас. 【Трехскоростная регулиране на】 Ниско / високо ниво на скорост.Няколко пъти след това натиснете бутона на захранването, за да се коригира съответната скорост на вентилатора.Двухскоростной режим на регулиране дизайн с променлива скорост може да ви предостави повече възможности за избор в условията на различни температури.

Декларирани характеристики