.

Elefezar Произведено По Поръчка Пръстен С Името На Кучешки Лапи От Сребро 925 Проба Персонализирана Лента За Полагане На Любителите На Домашни Животни Възпоменателен П?

Elefezar Произведено По Поръчка Пръстен С Името На Кучешки Лапи От Сребро 925 Проба Персонализирана Лента За Полагане На Любителите

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Напиши в него всички имена, покажете любовта си към своя любим приятел, поставете пръст на тези пръстени във формата на щенячьих лапи, за вашия домашен любимец винаги е бил с вас и да ви даде топлина навсякъдеПредлага се в размери US 3-13, моля, посочете желания от вас размер на пръстен при настройката.Можете да носите този пръстен всеки ден с гордост, за да покажат своята любов на най-добрия си приятел, тя също може да се превърне в чудесен подарък за вашите приятели, майки, съпруги, приятелки или каквато и любителите на домашни животни. 1 - Щракнете върху "персонализиране сега". 2 - Въведете своите потребителски данни в полето. 3 - Добавете в количката и да вземете вашата поръчка.Изработен е от сребро проба 925 с покритие от злато или розово злато, може да предотврати алергия, продължително носене спестява ви добро здраве.

Декларирани характеристики