.

Утягивающее устройство за талията на панталоните Регулируеми дънкови копчета, 1 бр. Скоба за копчета за панталони, Шиене, не се изисква, Лесна инсталация, Книги за п?

Утягивающее устройство за талията на панталоните Регулируеми дънкови копчета, 1 бр. Скоба за копчета за панталони, Шиене, не

BGN 2.13

Сума
Налично за поръчка

【Обещаното удовлетворение】-При възникване на всякакви проблеми с нашия продукт, моля, първо се свържете с нас и ние ще ви отговорим възможно най-доброто решение в рамките на 24 часаКОПЧЕТА ЗА ДЪНКИ ТВЪРДЕ ГОЛЕМИ : тези игли за дънки ви Позволяват отново да нося Любимите си панталони и дрехи.Можете да използвате тези копчета за дънки, Поли, Панталони, яки и т. Чудесен помощник за носенето на панталони, които ви харесват.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Тези комплекти за стягане на деним копчета без нокти е много лесен за инсталиране.Нито Шиене, нито Инструмент не се изисква.Множество пуговица за дънки ги прави по-плътни, прави си панталони, Поли и Дънки по-облегающими и намалява продължителността на дрехи.ДОБРЕ НАПРАВЕН РЕГУЛАТОР КОПЧЕТА ЗА ДЪНКИ : тези метални игли за копчета са силни и трайни.Задната страна регулируеми катарами Гладка и нежна на текстурата.Не Е Лесно Да Се Съборят, Да Се Огъват И Да Избутате В Корема.Те могат да Бъдат Приложими В продължение на Дълго време.Универсални дънки, копчета : Тази обтегач на талията на панталона е подходящ за потници, дънки, поли, рокли, ризи, блузи, шалей, костюмных панталони, жилетки и т. Това може Навреме да се Реши проблема с Прекалено широки дрехи.Тя също е Украсена с дрехите И Ви прави Красива.Утягиватель за талията на панталоните Регулируеми дънкови копчета, 1 бр. скоба за копчета за панталони, без да се изисква шиене, лесна инсталация на Книги за плетиво и модел за начинаещи, утягиватель за талията на панталоните Регулируеми дънкови копчета, 1 бр. скоба за копчета за панталони, без да се изисква шиене, лесна инсталация Материал : метал Цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 15 грама опаковка Размер : 4x4x1 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Декларирани характеристики