.

Украса на 13-ти рожден ден за момичета, Идеи за подаръци за 13-годишно момиче, най-Добрият подарък за 13-годишни момичета, Подаръци за 13-годишно момиче, Подаръци за 13-ия ?

Украса на 13-ти рожден ден за момичета, Идеи за подаръци за 13-годишно момиче, най-Добрият подарък за 13-годишни момичета, Подаръци

BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

Плюшено мече ?Подаръци за дъщеря / син : Калъфка за възглавница са специално проектирани с любов, за дъщерите си да се чувстват по-топли и близки.можете да го дари дъщеря си или сина си като подарък за 13-ия рожден ден или празник. ? Здрав материал : Изработен е от една плюшена тъкан, мека и комфортна текстура, пълна с двустранен печат. 18 * 18 инча/45x45 см, могат да го използват не само децата, но и възрастните. ? Широко предназначение : невидима благородна светкавица, изискан процес на кант, е добра отвътре и отвън, му е лесно да отворите, е лесно да се деформира, не е лесно да се играе, и това е не само функционален, но и декоративен елемент в комплект спално бельо за легло. ? Страхотни подаръци на 13-ия ден от раждането : идеален подарък за вашата дъщеря си на 13-ия ден от раждането, когато искате да покажете своята любов.Определяне покрива възглавница - не само даване на топлина, но и предизвика чувство на усмивки, кураж и любов. ?Машинно пране : Защита от свиване, машинно пране при температура под 60 °. ?Подаръци за дъщеря / син : Калъфка за възглавница са специално проектирани с любов, за дъщерите си да се чувстват по-топли и близки.можете да го дари дъщеря си или сина си като подарък за 13-ия рожден ден или празник. ? Здрав материал : Изработен е от една плюшена тъкан, мека и комфортна текстура, пълна с двустранен печат. 18 * 18 инча/45x45 см, могат да го използват не само децата, но и възрастните. ? Широко предназначение : невидима благородна светкавица, изискан процес на кант, е добра отвътре и отвън, му е лесно да отворите, е лесно да се деформира, не е лесно да се играе, и това е не само функционален, но и декоративен елемент в комплект спално бельо за легло. ? Страхотни подаръци на 13-ия ден от раждането : идеален подарък за вашата дъщеря си на 13-ия ден от раждането, когато искате да покажете своята любов.Определяне покрива възглавница - не само даване на топлина, но и предизвика чувство на усмивки, кураж и любов. ?Машинно пране : Защита от свиване, машинно пране при температура под 60 °.

Декларирани характеристики